ΠΑΟΚ

"Ρατς, ο παππούλης του ΠΑΟΚ"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Ρατς MOTIONTEAM

Οι ατάκες του Άγγελου Αναστασιάδη έφτασαν μέχρι την πατρίδα του Ρουμάνου μπακ.

Δεν είναι είδηση πως ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι μεγάλος ατακαδόρος. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μοιράσει απλόχερα ατάκες σε συνεντεύξεις Τύπου δίνοντας πολλές φορές... ψωμί για πολλές μέρες στους δημοσιογράφους.

Όσοι παρακολουθούν, όμως, από κοντά τις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, θα γνωρίζουν πως εκεί είναι που ο Αναστασιάδης δίνει... τα μεγάλα του ρεσιτάλ.

"Σήκω πάνω παππούλη..."

Μάλιστα, μία -από τις πολλές- ατάκες που είχε πει ο Άγγελος Αναστασιάδης κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία το περασμένο καλοκαίρι, έφτασε μέχρι την Ρουμανία.

Φυσικά, αφορούσε τον Ράζβαν Ρατς! Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια η ρουμανική ιστοσελίδα "digisport.rο" το Σάββατο (6/12).

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται σε μία στιγμή της προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, στην οποία ο Ρατς πόνεσε μετά από κάποιο πέσιμο. Μόλις έγινε αυτό αντιληπτό από τον Αναστασιάδη... γεννήθηκε η ατάκα: "Σήκω πάνω παππούλη, δεν έγινε τίποτα!".

Του έμεινε...

Από τότε, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, ο Ράζβαν Ρατς είναι ο "παππούλης" της ομάδας. Συμπαίκτες και προπονητικό τιμ... έχουν ξεχάσει το όνομα του Ρουμάνου μπακ, αφού συνεχώς τον φωνάζουν "παππούλη" ή "παππού".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ