ΠΑΟΚ

Ρατς για... 100 συμμετοχές

Ρατς για... 100 συμμετοχές
INTIME SPORTS

Η αναφορά της UEFA στον Ραζβάν Ρατς αλλά και στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη με αφορμή το ματς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Ντιναμό Μινσκ.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινά τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και πρώτος αντίπαλος θα είναι η Ντιναμό Μινσκ.

Η UEFA έχει σχετική αναφορά στο συγκεκριμένο ματς τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά ομάδα από την Λευκορωσία.

Ακόμη στο κείμενο αναφέρονται διάφορα στοιχεία για τους "ασπρόμαυρους", όπως για παράδειγμα το ότι ο Ραζβάν Ρατς στο ματς με την Ντιναμό θα συμπληρώσει τις 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές.

Σχετικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, γράφεται πως με 69 συμμετοχές (και σε προκριματικούς γύρους) έχει πιάσει τον Βάλτερ Ζένγκα στην τρίτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (και με τη μορφή του Κυπέλλου UEFA) και πως αν παίξει με τη Ντιναμό θα μείνει μόνος τρίτος ενώ αναφορικά με τον Αγγελο Αναστασιάδη, τονίζεται πως είχε παίξει ως μέσος στον ΠΑΟΚ και πως αποτέλεσε μέλος του Παναθηναικού και της Εθνικής Κύπρου.

Επίσης, η UEFA αναφέρει πως ο "Δικέφαλος" τις τελευταίες τρεις φορές που έχει βρεθεί στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έχει καταφέρει να προκριθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ