ΠΑΟΚ

Ρατς: "Κάτι σαν καλό αστείο"

Ρατς: "Κάτι σαν καλό αστείο"
INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Ρατς, σχολίασε με καυστικό τρόπο όσα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Νέας Σμύρνης, και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο Ραζβάν Ρατς φανηκε ενοχλημένος από όσα έγιναν στο δεύτερο μέρος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Αρχικά τόνισε: "Θα μπορούσαμε και θα έπρεπε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, οπότε το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Στο δεύτερο ημίχρονο και από την στιγμή που παίζαμε με παίκτη παραπάνω, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε κάτι περισσότερο, αλλά δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που είδα εδώ ήταν εκπληκτικό, κάτι σαν καλό αστείο. Καταλαβαίνω ότι ο αντίπαλος ήθελε να σώσει την κατηγορία, όμως άλλο είναι αυτό και άλλο αυτά που έγιναν μέχρι να πάρει ένα βαθμό. Όλα μέχρι ένα σημείο. Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω ξαναδεί".

Για τα προβλήματα τραυματισμών, πρόσθεσε: "Ελπίζω όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς και να επιστρέψουν. Τους χρειαζόμαστε όλους στα πλέι οφ. Στο τέλος της σεζόν παίζουμε κάθε τρεις μέρες, απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και για να τα καταφέρουμε τους χρειαζόμαστε όλους. Ελπίζω ότι σε αυτό το διάστημα που μεσολαβεί, θα είναι όλοι πίσω στην ομάδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό".

Για τα επικείμενα πλέι οφ: "Εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ έδειξε στη διάρκεια της σεζόν ότι μπορεί να παίξει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο κι αν το κάνουμε αυτό θα έχουμε το πλεονέκτημα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ