ΠΑΟΚ

Ραπίντ-ΠΑΟΚ: Τα πλάνα των δύο προπονητών

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΟΚ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΠΑΟΚ - ΟΤΕΛΟΥΛ ΓΚΑΛΑΤΙ / ΦΙΛΙΚΟ
Δώνης Αγγελίνας MOTIONTEAM

ΠΑΟΚ και Ραπίντ Βιέννης θα "μονομαχήσουν" το βράδυ της Πέμπτης (30/8) για μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Οι προπονητές των δύο ομάδων όσο πλησιάζει η ώρα του ματς κατασταλάζουν στους παίκτες που θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του "Χάναπι".

Πάμε να δούμε, όμως, πως έχουν τα δεδομένα...

Απουσίες

Οι δύο προπονητές αντιμετωπίζουν προβλήματα με δεδομένο ότι μετρούν απουσίες πρωτοκλασάτων παικτών. Κατ΄αρχήν ο Γιώργος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λάζαρ και τον τραυματία Σαλπιγγίδη, ενώ ακόμη δεν έχει καταλήξει αν θα ξεκινήσει στο ματς τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος προέρχεται από αγωνιστική απραξία. Ο Στέφαν Σέτελ από την πλευρά του δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους τραυματίες Σιμπελσμπέργκερ (δεξιός μπακ) και Ντράζαν (ακραίος μέσος).

Αποφασίζει τελευταία στιγμή

Ο Γιώργος Δώνης θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Γκαρσία και αν θα ξεκινήσει στον αγώνα τον Λόρενς. Αν ο Ιρλανδός πάρει θέση στα δεξιά της επίθεσης τότε δεν αποκλείεται να δούμε τον Γεωργιάδη ως δεύτερο επιθετικό.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ να παρατάξει τον Γλύκο κάτω από τα γκολποστ, τους Λίνο και Ετο στα άκρα της άμυνας, τον Κουμάλο με τον Κατσικά ως σέντερ μπακ, τους Κάτσε και Φωτάκη ως κεντρικά χαφ, αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Γεωργιάδη και στην επίθεση τους Κλάους και Γιάννου.

Τρίμελ και Μπόιντ στην ενδεκάδα

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Αυστρίας ο Σέτελ προορίζεται να χρησιμοποιήσει τον Κένιγκσόφερ κάτω από τα δοκάρια, τον Τρίμελ στο δεξί άκρο άμυνας ως αντικαταστάτη του Σιμπελσμπέργκερ, τον Κάτζερ αριστερά και τους Σονλέιτνερ, Γκέρσον στο κέντρο της αμυντικής διάταξης.

Από εκεί και πέρα, οι Ιλντίζ και Χεικίνεν θα έχουν ρόλο κεντρικών χαφ, ο Χόφμαν θα αγωνιστεί ως επιτελικός, ο Μπουργκστάλερ δεξιά, ο Αλαρ αριστερά και ο Μπόιντ στην κορυφή της επίθεσης, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ