ΠΑΟΚ

Ψηφίστε τον MVP

Ψηφίστε τον MVP

Ο διαγωνισμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τον οποίο θα προκύψει ο πολυτιμότερος παίκτης του "Δικεφάλου" για τον μήνα Φεβρουάριο.

Οι φίλοι του "Δικεφάλου" έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν για τον MVP Φεβρουαρίου, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Ο πιο μικρός, αλλά και πιο δύσκολος μήνας της σεζόν ως τώρα πέρασε με τον ΠΑΟΚ να δίνει οκτώ αγώνες για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.

Ο απολογισμός του Δικεφάλου ήταν τρεις νίκες και πέντε ήττες. Το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσετε τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας γι αυτό το διάστημα.

Υποψήφιοι είναι ο MVP του Ιανουαρίου, Παναγιώτης Γλύκος που συνέχισε τις εντυπωσιακές και πάνω απ’ όλα σταθερές εμφανίσεις του. Ο Μπίμπρας Νάτχο με το έξυπνο παιχνίδι και τις κάθετες πάσες του.

Ο Εργκούς Κάτσε, ο οποίος έχει συμβάλει στην αλλαγή της εικόνας της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ. Ο Χουάν Ινσαουράλδε που δείχνει πως είναι ένας κεντρικός αμυντικός που μπορεί βοηθήσει σημαντικά τον ΠΑΟΚ και ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος σκόραρε σε πέντε από τα οκτώ ματς του Δικεφάλου μέσα στον Φεβρουάριο".

Χωρίς Λίνο κόντρα στον Εργοτέλη

Ο Λίνο δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Εργοτέλη, αφού όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: " Λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοΐτη, ο Λίνο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας" .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ