ΠΑΟΚ

Ψάχτηκε για Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Ψάχτηκε για Γιοβάνοβιτς ο ΠΑΟΚ!

Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει ένα μεγάλο όνομα στην Τούμπα και ασχολήθηκε με την περίπτωση του Σέρβου μέσου Μίλαν Γιοβάνοβιτς

Είναι ξεκάθαρο ότι μετά από την αναπάντεχη ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ και όσα επακολούθησαν έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει κινήσεις για να αντιστρέψει το κλίμα και να διαλύσει τις αμφιβολίες και τη γκρίνια όσων τον αμφισβητούν.

Ζήτησε να κλείσει άμεσα το θέμα προπονητή, που πλέον είναι στην τελική του ευθεία μετά και τις επαφές Βρύζα-Τσιστιακόφ με τον Ντομίνγκος στη Γερμανία και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να του να φέρει στην Τούμπα ένα μεγάλο όνομα ποδοσφαιριστή.

Στην αναζήτηση που άρχισε, τον απασχόλησε και το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, του Σέρβου μεσοεπιθετικού που κατέκτησε με την Άντερλεχτ, το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του. Ο Σαββίδης έχει εξαιρετική άποψη για τον 32χρονο άσο και τον εξίταρε το γεγονός ότι και ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωσή του.

Γι' αυτό το λόγο ζήτησε από τους συνεργάτες του να διερευνήσουν την περίπτωσή του. Άμεσα δεν έγινε κρούση, ωστόσο, στον Σέρβο ατζέντη του Γιοβάνοβιτς-ο οποίος δουλεύει πολύ με τη ρωσική αγορά και γνωρίζει το Σαββίδη από τη θητεία του στο Ροστόφ-έφθασαν οι πληροφορίες περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ.

Οι απαιτήσεις του Γιοβάνοβιτς, όμως, έβαλαν φρένο στις σκέψεις για κρούση, καθώς για να έρθει στην Ελλάδα θέλει ένα ποσο 1,5 με 2 εκ. ευρώ (αμείβεται με 1,6 εκ. ευρώ μικτά ετησίως στο Βέλγιο). Όπως, λέγεται από το περιβάλλον του, αυτά τα χρήματα είναι που έκαναν και τον Ολυμπιακό να οπισθοχωρήσει.

Την ίδια ώρα ο Γιοβάνοβιτς έχει πρόταση και από την Μπεσίκτας και από ομάδα του Κατάρ, ενώ η Άντερλεχτ τον πιέζει με κάθε τρόπο (ο προπονητής της ομάδας Γιον Βαν ντε Μπρομ τον επισκέφτηκε γι' αυτό το λόγο σπίτι του) να ανανεώσει.

Όπως και να ΄χει, το γεγονός ότι ο Σαββίδης ασχολήθηκε με την υπόθεση, δείχνει τη διάθεσή του να φέρει τουλάχιστον ένα ηχηρό όνομα στον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ