ΠΑΟΚ

Ψάχνεται ξανά για Στέφενς ο Ιβάν

Ψάχνεται ξανά για Στέφενς ο Ιβάν

Διαβάστε πώς κινείται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μετά το "ναυάγιο" με Ντομίνγκος. Εξέτασε την περίπτωση Μάσιμο Φικαντέντι ο Τσιστιακόφ

Είναι ξεκάθαρο ότι μετά την αρνητική εξέλιξη στις διαπραγματεύσεις με τον Ντομίνγκος Πασιένσια, ο Ιβάν Σαββίδης έχει ενεργοποιηθεί και προσωπικά στην αναζήτηση προπονητή, πέρα από την έρευνα που κάνουν οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Sport24.gr, έκανε μία νέα κρούση στον Χουμπ Στέφενς, η οποία ήταν αρνητική, ωστόσο, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για τον Ολλανδό που είναι ο προπονητής που του αρέσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σήμερα να γίνει νέα κρούση (κάποιες πληροφορίες μιλούν ακόμη και για ραντεβού των δύο ανδρών), την ίδια ώρα που η πλευρά του Ολλανδού τηρεί σιγή ιχθύος.

Ο ίδιος δεν απαντά στις συνεχείς κλήσεις του κάνει το Sport24.gr, ενώ τα τα στελέχη της εταιρίας που τον εκπροσωπεί αρκούνται στο να δηλώνουν "ουδέν σχόλιο".

Ψάχνεται ξανά για Στέφενς ο Ιβάν

Ο Τσιστιακόφ ερευνά την περίπτωση Φικαντέντι

Στο μεταξύ, ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ συνέλεξε πληροφορίες για την περίπτωση του Μάσιμο Φικαντέντι που προτάθηκε στον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για 46χρονο Ιταλό τεχνικό που δούλεψε με διακοπές από το καλοκαίρι του 2011 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2012 στην Κάλιαρι και παλιότερα εργάστηκε στην Τσεζένα, την Πιατσέντζα,την Ρετζίνα και τη Βερόνα. Προφανώς, όμως ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης αναζητούν πιο "ηχηρό" όνομα

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ