ΠΑΟΚ

Ψάχνεται και μεταγραφικά ο Μίχελ

Ψάχνεται και μεταγραφικά ο Μίχελ
Ιλσίνιο

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ρίξει το βάρος στο αγωνιστικό τμήμα και ένα από τα θέματα με τα οποία έχει αρχίσει να ασχολείται είναι και η ενίσχυση του ενόψει καλοκαιριού. Τι γίνεται με Ιλσίνιο.

Δεν άφησε πολλά περιθώρια ο Λούμπος Μίχελ για μεταγραφή στην... παράταση της περιόδου του Ιανουαρίου με τις συνεντεύξεις που έδωσε στη Σλοβακία.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουσιαστικά αγνόησε το διάστημα για ελεύθερους παίκτες μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου και έδωσε το σύνθημα όλοι να ρίξουν το βάρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν τον απασχολεί το κεφάλαιο μεταγραφές.

Έχει ήδη μιλήσει με τον Φρανκ Άρνεσεν γι' αυτό και κυρίως το πώς θα εντοπιστούν ποιοτικοί παίκτες ενόψει της νέας περιόδου. Είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η ατάκα του στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα " aktualne.sk".

Όταν ρωτήθηκε αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει σλοβακική παροικία (να προστεθούν και άλλοι Σλοβάκοι παίκτες δίπλα στον Μακ και τον Σάμπο) τόνισε "δεν μας απασχολεί η εθνικότητα, αλλά να βρούμε ποιοτικούς παίκτες. Τους ψάχνουμε σε συντονισμό με τον Φρανκ Αρνεσεν".

Η περίπτωση Ιλσίνιο

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, προτείνονται ελεύθεροι παίκτες για άμεση απόκτηση και ένας από αυτούς είναι ο Βραζιλιάνος Ιλσίνιο που ο Μίχελ τον γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στη Σαχτάρ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός (κυρίως ακραίος) προτάθηκε στους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ και μάλιστα με πολύ προσιτό κασέ, ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση ενασχόλησης μαζί του, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι είναι ανενεργός από το καλοκαίρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες, εξάλλου, τον θέλουν να επιστρέφει στην πατρίδα του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ