ΠΑΟΚ

Μίχελ: "Το παράθυρο μεταγραφών έκλεισε"

Μίχελ: "Το παράθυρο μεταγραφών έκλεισε"
Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούμπος Μίχελ αναφέρθηκε στα μεταγραφικά θέματα αλλά και στο πώς ένιωσε όταν ο Ιβάν Σαββίδης του πρότεινε να γίνει πρόεδρος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Νέες δηλώσεις υπάρχουν στο εξωτερικό από τον Λούμπος Μίχελ. Ουσιαστικά είναι η πρώτη συνέντευξη από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

" Εγιναν όλα καλά πολύ γρήγορα. O Ιάκωβος Αγγελίδης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου, γι' αυτό ήταν απαραίτητο να βρεθεί ένας διάδοχος. Εγιναν επαφές μέσω Skype γιατί ο ιδιοκτήτης ζει στη Ρωσία. Μετά την παραίτηση του Αγγελίδη, ο Σαββίδης μου πρόσφερε αυτή την θέση. Εμεινα εντελώς έκπληκτος",τόνισε ο Μίχελ στην ιστοσελίδα cas.sk.

Συνεχίζοντας για τον ρόλο που έχει, ανέφερε: " Ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής είναι αυτός που φροντίζει για την λειτουργία του συλλόγου και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει".

Οσο για το τι θα γίνει στα μεταγραφικά; " Το παράθυρο μεταγραφών έχει ήδη κλείσει. Η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και έτσι και τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ