ΠΑΟΚ

Ψάχνει για σπίτι στη Θεσσαλονίκη ο Μπερμπάτοφ

Ψάχνει για σπίτι στη Θεσσαλονίκη ο Μπερμπάτοφ
Μπερμπάτοφ INTIME SPORTS

Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έκανε επαφές για να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη αλλά αρνήθηκε να δώσει 1.000.000€ που του ζητήθηκε. Ο Βιέρι και η... Ferrari.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα blitz.bgο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ αναζητά σπίτι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να το αγοράσει. Μάλιστα έκανε σχετικές επαφές αλλά αρνήθηκε να πληρώσει 1 εκ. ευρώ για ένα διαμέρισμα που ήταν προς πώληση. Αυτό είχε τρεις ορόφους, πολλά δωμάτια και μια μεγάλη αυλή, πισίνα αλλά και τζακούζι.

Ο Βούλγαρος δεν ήταν διατεθειμένος όμως να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ... Σημειώνεται πάντως πως η ζωή στην Ελλάδα του άρεσε και αυτό δεν αποκλείεται να είναι ένα... θετικό γεγονός εφόσον ο ΠΑΟΚ μελλοντικά του προτείνει να παραμείνει στον "Δικέφαλο".

Αν και γι' αυτό το τελευταίο, είναι αρκετά νωρίς ακόμη...

Ο Βιέρι και η... Ferrari

Την σεζόν 1997-98 ο Κριστιάν Βιέρι είχε πετύχει ένα εκπληκτικό γκολ (από μια τρομερά δύσκολη θέση) στο 5-2 του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-ΠΑΟΚ. Ο βετεράνος φορ είπε στην αυτοβιογραφία του για εκείνο το ματς:

"Την παραμονή του Ατλέτικο-ΠΑΟΚ ο Φούτρε μου είπε ότι θα πει στον πρόεδρο πως αν πετύχω τρία γκολ, θα πάρω δώρο μια Ferrari. Εκείνος δέχτηκε και είπε: "Εντάξει Μπόμπο, κάνε το χατ-τρικ και δική σου η Ferrari»".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ