ΠΑΟΚ

Ψάχνει εντατικά Έλληνα τιμ μάνατζερ

Ψάχνει εντατικά Έλληνα τιμ μάνατζερ

Η απόφαση του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου να μείνει μόνο στις Ακαδημίες, η ευγενική άρνηση Δερμιτζάκη και όλο το ρεπορτάζ από την εντατική έρευνα του Νίκου Βεζυρτζή για τον άμεσο συνεργάτη του εντός αποδυτηρίων.

Το πρωινό ραντεβού του Νίκου Βεζυρτζή με τον Παύλο Δερμιτζάκη σε καφέ της περιοχής του Αϊ Γιάννη στην ανατολική Θεσσαλονίκη αποτελεί την πιο πειστική απόδειξη πώς ο Νίκος Βεζυρτζής ψάχνει να βρει έναν άνθρωπο για τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Έναν τιμ μάνατζερ Έλληνα και γνώστη της πραγματικότητας του ΠΆΟΚ, όπως τον έχει ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα είναι το “μάτι” της διοίκησης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο Πουρλιοτόπουλος προτίμησε το ένα καρπούζι στη μασχάλη

Πριν ο Νίκος Βεζυρτζής φτάσει στο ραντεβού με τον Παύλο Δερμιτζάκη (προγραμματισμένο, αν και ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μιλώντας στοSport24.grγια τυχαία συνάντηση), προηγήθηκαν συζητήσεις με τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο. Ο Ιβάν Σαββίδης που έχει εκτιμήσει το έργο του στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ, ήθελε να τον έχει και στην ανδρική ομάδα, διατηρώντας ως βοηθό του και τον Νώντα Παπαεπαμεινώντα που κάθεται από την αρχή της περιόδου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε κάθε παιχνίδι, δίπλα στον Τούντορ, τους συνεργάτες του και τους αναπληρωματικούς). Τελικά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουSport24.gr,o Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να μείνει μόνο στις Ακαδημίες, θεωρώντας ότι έτσι θα είναι πιο παραγωγικός και θα συνεχίσει το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.

"Δεν είναι εύκολο να πας από προπονητής, τιμ μάνατζερ"

Κάπως έτσι, ο Νίκος Βεζυρτζής άρχισε να κάνει τη δική του έρευνα, ψάχνοντας για τον άνθρωπο που θα συνδυάζει γνώσεις, καλή ηλικία, στενή σχέση με τον ΠΑΟΚ και έργο ως επαγγελματίας στο χώρο του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Όλο το "πακέτο" το βρήκε στο πρόσωπο του Παύλου Δερμιτζάκη (πέρα από εν ενεργεία προπονητής είναι και κάτοχος διπλώματοςUEFA Pro), για τον οποίο, μάλιστα, συνέλεξε πολύ θετικές πληροφορίες και για τον χαρακτήρα του από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2010.

Γι' αυτό έκλεισε μαζί του ραντεβού σήμερα το πρωί για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες τουSport24.gr,ο Δερμιτζάκης αρνήθηκε ευγενικά στην κρούση που του έγινε, επικαλούμενος την καριέρα που έχει ως προπονητής και δεν θέλει να εγκαταλείψει για να αναλάβει ρόλο τιμ μάνατζερ, που στην Ελλάδα δεν είναι και καθιερωμένος ευρέως.

Κάπως έτσι, το θέμα έκλεισε και ο Βεζυρτζής συνεχίζει τις επαφές για τον άνθρωπο που θα έχει ως άμεσο συνεργάτη εντός της ομάδας και με τον οποίο θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή. Θα ακολουθήσουν άμεσα και άλλα ραντεβού, μέχρις ότου καταλήξει στον εκλεκτό.

Η περίπτωση Κωνσταντινίδη

Στα γραφεία της Τούμπας συζητήθηκε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Παντελή Κωνσταντινίδη στο ρόλο του τιμ μάνατζερ, ωστόσο ο παλαίμαχος άσος έχει ενταχθεί στο τιμ συνεργατών του Λάσλο Μπόλονι και είναι πολύ πιθανό σύντομα να βρίσκεται και πάλι μαζί με τον Ρουμάνο σε ομάδα του Κατάρ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ