ΠΑΟΚ

Πρώτες γνωριμίες Αγγελίδη στη Λίγκα

Πρώτες γνωριμίες Αγγελίδη στη Λίγκα

Οι λεπτομέρειες από την πρώτη παρουσία του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα γραφεία της διοργανώτριας και το τετ-α-τετ με τον πρόεδρο, Τάκη Αγραφιώτη.

Στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη (3/9) ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο ίδιος μαζί με το νομικό του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, Λάμπρο Μπίρδα συμμετείχαν στο Δ.Σ. και μετά στη Γενική Συνέλευση της Λίγκας. Ο Αγγελίδης είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί με τους παράγοντες των υπόλοιπων ομάδων ενώ είχε τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της Λίγκας και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκη Αγραφιώτη.

Η παρουσία του προέδρου του ΠΑΟΚ ήταν ενημερωτική ενώ κυριάρχησε το θέμα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα του ΟΦΗ, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι νομικά καλύπτονται από τις προσωρινές διαταγές πολιτικών δικαστηρίων που "παγώνουν" κάθε κύρωση σε βάρος τους. Αν η Λίγκα έπαιρνε απόφαση να τους αποβάλλει, κινδύνευε η ίδια με κυρώσεις.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Γκολάσα

Προπονήθηκαν την Τετάρτη οι παίκτες που ήταν εκτός αποστολής στο ματς με τον Πλατανιά ή ταλαιπωρούνται από τραυματισμό.

Ο Εγιάλ Γκολάσα ανέβασε ρυθμούς και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ενώ και η αποθεραπεία του Δημήτρη Κωνσταντινίδη εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά.

Οσον αφορά τον Μάαρτεν Μάρτενς που έχει ενοχλήσεις στην πλάτη από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς με τη Ζίμπρου, έκανε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης και κάτι αναλογο έκανε και ο Στέλιος Κίτσιου για ένα μικροπρόβλημα στο ισχίο.

Στη Νέα Μεσημβρία βρέθηκαν οι Περέιρα, Ιτάνζ και Σαββίδης που δεν χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στον Πλατανιά, ο Παπαδόπουλος που κάνει ατομικό πρόγραμμα ενώ προπονήθηκαν και οι Τζιόλης, Ποζατζίδης, Γιακουμής.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ