ΠΑΟΚ

Πρώτες επαφές για Πεντρίνιο στον ΠΑΟΚ

Πρώτες επαφές για Πεντρίνιο στον ΠΑΟΚ

Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Μορέιρα Πεντρίνιο και ποια είναι τα δύο σημεία προβληματισμού των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ. (VIDEO)

Δεν είναι άγνωστη η αγορά της Πορτογαλίας στον ΠΑΟΚ ούτε στερείται βασης το σημερινό δημοσίευμα της "A Bola" περί ενδιαφέροντος του Δικεφάλου για τον Πεντρίνιο Μορέιρα της Πάσος Φερέιρα. Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Λούμπος Μίχελ έχει βάλει στη λίστα του ονόματα παικτών που μπορούν να παίξουν στς θέσεις "8" και "10", ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να απειλούν με μακρινά σουτ και από στημένες φάσεις και επίσης μπορούν να περάσουν και τελικές πάσες.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Μορέιρα Πεντρίνιο της Πάσος Φερέιρα, που έχει προταθεί από ατζέντη με τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ διατηρεί καλές σχέσεις και είχε προτείνει παίκτες και το καλοκαίρι. Ο Σλοβάκος βετεράνος διαιτητής έχει στα χέρια του στοιχεία που αφορούν στο αγωνιστικό στυλ και στην αξία του παίκτη, αφού είναι επίσης γνωστό ότι σκάουτς του ΠΑΟΚ έχουν παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Πεντρίνιο μέχρι το καλοκαίρι (και για συνολικά πέντε σεζόν) αγωνιζόταν στην Φρεαμούντε, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Πορτογαλίας και πέρσι έκανε μία ομολογουμένως εντυπωσιακή σεζόν, αφού είχε 44 συμμετοχές και 13 γκολ συνολικά. Η Πάσος τον απέκτησε κάνοντάς του συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Μάλιστα, ο 24χρονος μέσος έχει ήδη συνολικά 16 ματς και τρία γκολ στο ενεργητικό του με τη φανέλα της Πάσος και η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο στα σαλόνια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.

TA ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Στην περίπτωση του Πεντρίνιο, όμως, υπάρχουν δύο σημεία έντονου προβληματισμού. Το ένα είναι το ύψος του. Ο 24χρονος μέσος φτάνει μόλις στο 1.70μ. και για τον ΠΑΟΚ που εκτός του Σάχοβ δεν έχει ψηλούς χαφ αυτό συνιστά πρόβλημα, γι' αυτό και γίνονται αναζητήσεις για παίκτες με μπόι.

Το δεύτερο στοιχείο προβληματισμού είναι ότι έχει εμπειρία μόλις έξι μηνών από την κορυφαία κατηγορία της Πορτογαλίας και δεν υπάρχει απόλυτα αξιόπιστο δείγμα για το τι μπορεί να κάνει σε επίπεδο υψηλού ανταγωνισμού. Τις επόμενες μέρες θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στην περίπτωση του.

Δείτε VIDEO του 24χρονου Πορτογάλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"ΠΑΟΚ για Πεντρίνιο"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ