ΠΑΟΚ

Γιάννου: "Πρώτα ο Πλατανιάς, μετά τα... τεστ"

Γιάννου: "Πρώτα ο Πλατανιάς, μετά τα... τεστ"
INTIME SPORTS

Για τα ματς που ακολουθούν, τη σημασία της νίκης επί του Πανιωνίου και τον "υγιή ανταγωνισμό" με τον Κλάους μίλησε ο Απόστολος Γιάννου, ο οποίος τόνισε πως "κάθε παίκτης που δεν παίζει ψάχνει την καθιέρωση".

Αναλυτικά όσα είπε στο olaPAOK.gr:

Για την αξία της νίκης επί του Πανιωνίου: "Μας δίνει ώθηση η νίκη, θέλαμε να ξαναμπούμε στη συνήθεια να κερδίσουμε. Το θετικό είναι ότι χωρίς καλή απόδοση παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Αυτο κρατάμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας στην επόμενη.

Σίγουρα έχει ταυτότητα η ομάδα και είναι σημαντικό όταν δεν είσαι σε καλή μέρα να μπορείς να παίρνεις αποτέλεσμα".



Για την εξέλιξη του αγώνα της Νέας Σμύρνης: "Ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά όταν χάσαμε παίκτη. Ο Πανιώνιος μας πίεσε πολύ. Το θετικό είναι ότι τον ξεπεράσαμε βαθμολογικά και αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να πετύχουμε και άλλες νίκες".

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό, έχει τις δικές του δυσκολίες. Τώρα κοιτάμε το επόμενο και βλέπουμε".

Για την αποβολή του Λάζαρ: "Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ψάχνουμε δικαιολογίες, όμως πάνω στα νεύρα, με τόσους σφυγμούς είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις σωστές που να μην δυσκολεύουν το έργο της ομάδας. Θέλουμε να μένουμε ψύχραιμοι για να μην δεχόμαστε τέτοιες αποβολές από'δω και πέρα".

Για την ευχέρεια στο σκοράρισμα του Αθανασιάδη: "Ο Στέφανος έχει πολύ καλή σχέση με το γκολ. Είναι πολύ καλό για την ομάδα και για μας τους επιθετικούς. Δεν το βλέπουμε εγωιστικά γιατί βάζει ο Στέφανος και όχι εμείς. Το αντιμετωπίζουμε σαν μία υγιή πρόκληση".



Για την προσπάθεια να βρει ευκαιρία καθιέρωσης: "Κάθε παίκτης που δεν παίζει ψάχνει την καθιέρωση. Το θέμα είναι να υπάρχει υπομονή, δουλειά και να μην απογοητεύεσαι. Αυτό προσπαθώ και εγώ και όλοι όσοι είναι στην ίδια θέση με μένα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σε όλους τους τομείς. Στο ποδόσφαιρο σε όποιο σημείο κι αν βρίσκεσαι χρειάζεσαι βελτίωση".



Για το αν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό είναι τεστ για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ: "Αντιμετωπίζουμε μόνο το επόμενο ματς. Πρώτα να κερδίσουμε τον Πλατανιά και μετά τα υπόλοιπα. Σίγουρα πάντως κάθε ματς αποτελεί ένα καλό τεστ για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ