ΠΑΟΚ

Προχωρημένες επαφές για δύο μέσους

Προχωρημένες επαφές για δύο μέσους
INTIME SPORTS

Νέα περίπτωση Ισπανού και ένας Γάλλος στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ. Συνεχείς επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ο Γιώργος Δώνη ψάχνει διακαώς να βρει δύο μέσους για το νέο ΠΑΟΚ. Έναν επιτελικό και ένα αριστεροπόδαρο με ικανότητα να αγωνιστεί στα αριστερά του ρόμβου που θέλει ο Έλληνας τεχνικός να παίξει η ομάδα του.

Για την πρώτη θέση είναι γνωστές οι επαφές με Ισπανό που είχε συμφωνήσει να έρθεις δανεικός, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας του άλλαξε τελευταία στιγμή στάση και ψάχνει να τον πουλήσει.

Στην "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ περιμένουν αλλαγή στάσης του προέδρου, ωστόσο, έχουν επαφές και για άλλο Ισπανό που και αυτός ψάχνει να φύγει από την ομάδα του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε πολύ καλή ηλικία και με εξαιρετικό βιογραφικό, αφού αποτέλεσε βασικό στέλεχος των ομάδων που αγωνίστηκε είτε στη χώρα του, είτε έξω από αυτή.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη αλλά στον ΠΑΟΚ εκτιμούν πώς μπορούν να πετύχουν τη χρυσή τομή και να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά στη θέση του αριστεροπόδαρου μέσου, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στρέφεται κυρίως στη γαλλική αγορά. Βρύζας, Γεωργιάδης και Δώνης εκτιμούν πώς έχουν βρει μία περίπτωση που καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας και κάτω από άκρα μυστικότητα προχωρούν τις επαφές για να φέρουν τον παίκτη στην Τούμπα.

Από την εξέλιξη, πάντως, των μεταγραφικών αναζητήσεων του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί και το μέλλον του Τζιλς Μπαρνς που σήμερα θα δοκιμαστεί για πρώτη φορά κόντρα στη Μονς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ