ΠΑΟΚ

Προχωρά με Ολίσε, Λούκας από καλοκαίρι

Προχωρά με Ολίσε, Λούκας από καλοκαίρι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση του μεσοεπιθετικού που ψάχνει διακαώς ο Γιώργος Δώνης. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στην προσπάθεια απόκτησης του Σεκού Ολίσε έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες ο ΠΑΟΚ, μετά την θετική έκβαση της υπόθεσης Ιτάνζ.

Μπορεί η πληροφόρηση από τον επίσημο ΠΑΟΚ να δίνεται με το σταγονόμετρο, είναι, όμως, ξεκάθαρο ότι υπάρχει σε όλα τα στελέχη που ασχολούνται με τα μεταγραφικά μία αισιοδοξία ότι τελικά ο 22χρονος Λιβεριανός θα έρθει δανεικός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα.

Οι επαφές είναι σε πολύ καλό δρόμο προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία η οποία θα εμπεριέχει και οψιόν αγοράς και ο Ολίσε να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα του "Δικεφάλου".

Πάει για καλοκαίρι του Λούκας

Η ξεκάθαρη στροφή στον Ολίσε ήρθε μετά τις υπέρογκες απαιτήσεις που εγείρει ο πρόεδρος της Καρπάτι για τον Λούκας.

Ο 24χρονος Ισπανός ήταν η πρώτη επιλογή των Σαββίδη-Τσιστιακόφ, ωστόσο στην τελευταία κρούση που έγινε η απαίτηση από πλευράς Ουκρανών ήταν 3 εκ. ευρώ (για ένα παίκτη το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον επόμενο χειμώνα και από το καλοκαίρι έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του).

Έτσι, ο ΠΑΟΚ άφησε στην άκρη προς το παρόν την υπόθεση Λούκας, ποντάρει στο γεγονός ότι μαζί με τον παίκτη μπορεί να πιέσει υπό άλλες συνθήκες το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ