ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στον... εναέριο χώρο

Πρόβλημα στον... εναέριο χώρο
Κονέ INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό γκολ από στημένη φάση, ενώ απειλήθηκε κι άλλες φορές από το ψηλό παιχνίδι των Βοιωτών. Το Sport24.gr αναλύει...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Μέχρι πρότινος τα εντοπίζαμε στον τομέα της ταχύτητας.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, άλλωστε, που ο "Δικέφαλος" πλήρωσε ακριβά την έλλειψη ενός καθαρόαιμου γρήγορου κεντρικού αμυντικού.

Ωστόσο, στο ματς με τον Λεβαδειακό χθες (21/12) εντοπίστηκε πως ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα (και) στις στημένες φάσεις.

Ήταν πιο ψηλός, αλλά...

Το γκολ του Λεβαδειακού, καθώς και αρκετές χαμένες ευκαιρίες των Βοιωτών προήλθαν από λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ σε στημένες μπάλες. Ειδικά μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Μιγκέλ Βίτορ, κάθε στημένο ήταν κίνδυνος-θάνατος για την εστία του Ιτάνζ.

Ο μέσος όρος ύψος του ΠΑΟΚ χθες ήταν λίγο πάνω από 1.80, ενώ του Λεβαδειακού ελάχιστα κάτω από 1.80. Ο "Δικέφαλος" είχε πιο ψηλούς παίκτες στην διάθεσή του, αλλά οι "κοντύτεροι" γηπεδούχοι τον απειλούσαν διαρκώς από τον αέρα.

Ενίσχυση!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο ΠΑΟΚ χωρίς Κατσικά, Βίτορ και Τζαβέλλα είναι πολύ αδύναμος στο ψηλό παιχνίδι. Ειδικά η απουσία των δύο πρώτων, όπως φάνηκε και στο ματς της Λιβαδειάς, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.

Έτσι, πέρα από έναν γρήγορο κεντρικό αμυντικό, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πρέπει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να ψάξουν κι έναν παίκτη που να είναι αρκετά ψηλός, έτσι ώστε να μπορέσει να δώσει λύσεις στο ψηλό παιχνίδι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ