ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Παπαδόπουλο και Αθανασιάδη

Πρόβλημα με Παπαδόπουλο και Αθανασιάδη
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη

Προπόνηση για τον ΠΑΟΚ, μία μέρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και... προβλήματα για τον Αναστασιάδη. Ο Παπαδόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στο κυριακάτικο ντέρμπι τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο και η πρώτη διάγνωση δείχνει πως έχει υποστεί θλάση.

Ο ίδιος υποβλήθηκε σε θεραπεία και την Τρίτη θα φανεί το μέγεθος του προβλήματος μετά από μαγνητική που θα κάνει. Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με ενοχλήσεις στην περιοχή του λαγονοψοϊτη, έκανε κι αυτός θεραπεία και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ατρόμητο θα εξαρτηθεί από το πώς θα νιώθει τις επόμενες μέρες.

Θεραπεία ακολούθησε ο Φάνης Τζανδάρης ο οποίος έχει υποστεί διάταση στον αριστερό προσαγωγό ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης ανέβασε ρυθμούς με ασκήσεις εκρηκτικότητας και ταχυδύναμης ολοκληρώνοντας έτσι το πρόγραμμα επανένταξης από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς.

Την Τρίτη θα υπάρχει ρεπό ενώ η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα με τους βασικούς να ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν στην τακτική.

Mακ: "Να επιστρέψουμε σύντομα στις νίκες"

Ο Ρόμπερτ Μακ αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό ενώ υπογράμμισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει σύντομα να επιστρέψει στις νίκες. Συγκεκριμένα έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του:

"Στο γήπεδο επικρατούσε μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Μία ώρα πριν το παιχνίδι το γήπεδο ήταν σχεδόν κατάμεστο και τα πυροτεχνήματα και τα βεγγαλικά από τον κόσμο ήταν κάτι φανταστικό. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για εμένα.

Αρχικά οι δύο ομάδες στο παιχνίδι ήταν πιο επιφυλακτικές, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε πιο ελεύθερο και ανοιχτό ποδόσφαιρο.

Οι πιθανότητες για νίκη ήταν και για τις δύο πλευρές. Οφείλω πάντως να ομολογήσω πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Έχουμε δει τον αντίπαλο μας ότι μετά την αλλαγή προπονητή είναι αρκετά καλύτερος, έχοντας συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα τελευταία.

Είμαστε ταραγμένοι, μας λείπει το εύκολο στο παιχνίδι μας. Θα πρέπει να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στις νίκες γιατί έχουμε υποχωρήσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ