ΠΑΟΚ

Πρόβα αποστολής εν όψει Άγιαξ στον ΠΑΟΚ

Πρόβα αποστολής εν όψει Άγιαξ στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βλάνταν Ιβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού και σε αυτήν βρίσκονται παίκτες που πιθανότατα θα είναι οι... εκλεκτοί για το ματς με τον Άγιαξ που "έρχεται". (VIDEO)

Στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Τετάρτη συμμετείχε ο Εργκους Κάτσε ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του "Δικεφάλου" για το εντός έδρας φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προφανώς οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτήν, θα είναι και στην αποστολή για το πρώτο ματς με τον Αγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ιβιτς για το φιλικό της Πέμπτης: Μπρκιτς, Γλύκος, Λέοβατς, Γιαννούλης, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάνιας, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Περέιρα και Κουλούρης.

Σχετικά με τον Μυστακίδη που δεν είναι στην αποστολή για το φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στον ΠΑΟΚ λένε πως είναι επιλογή του Ιβιτς δίχως ο παίκτης να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Όσοι δεν αγωνιστούν στο φιλικό, θα προπονηθούν στις 17:45 στο γήπεδο της Τούμπας. Στο μεταξύ αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα της απόκτησης του Ρόμπερτ Μακ από την Ζενίτ. Σύμφωνα με τον ατζέντη του παίκτη, Γιουράι Βένγκλος, αυτός αλλά και ο Μακ είναι στην Αγία Πετρούπολη ώστε να πέσουν οι υπογραφές αφότου υπάρξουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ