ΠΑΟΚ

Προτάθηκαν Χόλγκερσον και Μίλα

Markus Holgersson (5) of the New York Red Bulls. The New York Red Bulls defeated FC Dallas 1-0 during a Major League Soccer (MLS) match at Red Bull Arena in Harrison, NJ, on September 22, 2013.
Markus Holgersson (5) of the New York Red Bulls. The New York Red Bulls defeated FC Dallas 1-0 during a Major League Soccer (MLS) match at Red Bull Arena in Harrison, NJ, on September 22, 2013. ISIPHOTOS.COM

Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται άπαντες στον ΠΑΟΚ και σε πρώτο πλάνο έχει μπει η απόκτηση ενός στόπερ και ενός μεσοεπιθετικού με μερίδα του Τύπου να αναφέρει τα ονόματα των Χόλγκερσον και Μίλα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα "Σπορ του Βορρά" και την "Arena Press" ο "Δικέφαλος" φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σουηδού κεντρικού αμυντικού της Χέλσινμποργκ, Μάρκους Χόλγκερσον. Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο παίκτης προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό πρόσφατα, αλλά δεν τα βρήκε με τους "πράσινους" στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Χόλγκερσον είναι γεννημένος στις 16 Απριλίου του 1985 και έχει ύψος 1,93 μ. Έχει αγωνιστεί στην Άνγκελχολμς από το 2005 έως το 2008 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τη Χέλσινμποργκ., στην οποία έμεινε για μία διετία και είχε 80 συμμετοχές και 5 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2012 πήρε μεταγραφή για τους Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, με τους οποίους είχε 63 συμμετοχές και 3 γκολ.

Επέστρεψε στην Ευρώπη τον περασμένο Ιανουάριο για λογαριασμό της Γουίγκαν. Με την αγγλική ομάδα είχε μόνο μία συμμετοχή και έτσι στη συνέχεια επέστρεψε στην Χέλσινμποργκ.

Προτάθηκε ο Σεμπάστιαν Μίλα

Αυτά για τη θέση του στόπερ. Σε αυτήν του μεσοεπιθετικού η "Arena Press" αναφέρει ότι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ο Σεμπάστιαν Μίλα. Πρόκειται για Πολωνό που αγωνίζεται στη Σλασκ Βρότσλαβ, η οποία, όπως αναφέρεται δεν μπορεί να"σηκώσει" το συμβόλαιό του (400.-000 ευρώ) και θέλει να τον αποδεσμεύσει. Έχει παίξει σε αρκετές πολωνικές ομάδες, ενώ εκτός συνόρων έχει φορέσει τη φανέλα της Βαλερένγκα και της Αούστρια Βιέννης. ΑΠό το 2008 είναι στην Βρότσλαβ με την οποία έχει σήμερα 162 συμμετοχές και 30 γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ