ΠΑΟΚ

Προσύμφωνο και παρουσίαση στις 3 Γενάρη για Αρίας

Προσύμφωνο και παρουσίαση στις 3 Γενάρη για Αρίας
INTIME SPORTS

Οι Βραζιλιάνοι επιμένουν και προχωρούν ακόμη περισσότερο το σενάριο μεταγραφής του Αρίας στην Κρουζέιρο.

Μετά την ιστοσελίδα" superesportes.com.br" ήρθε μία ακόμη βραζιλιάνικη, η " esportes.terra.com.br"να δώσει συνέχεια στο θέμα Κρουζέιρο-Αρίας και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την έκπληξη και την απορία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, αναφέρεταιότι ο Αρίας ενδιαφέρει την Κρουζέιρο από τον περασμένο Σεπτέμβρη και μάλιστα έχει υπογραφεί και προσύμφωνο μεταξύ των δύο πλευρών, αφού προηγήθηκε εξονυχιστική παρακολούθηση του παίκτη μέσω βίντεο.

Παρότι, επισήμως, η διοίκηση της Κρουζέιρο δεν επιβεβαιώνει το όνομα του Αρίας, η ιστοσελίδα επικαλείται πληροφόρηση από στέλεχος της ομάδας που δεν κατονομάζει, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι ο Κολομβιανός μέσος του ΠΑΟΚ είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί μέσα στο Γενάρη (γίνεται πάλι λόγος για συμβόλαιο που ολοκληρώνεται σε 22 μέρες).

Λίγες ώρες νωρίτερα, εξάλλου, η ίδια ιστοσελίδα είχε αναρτήσει άλλο ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίοτην αποκάλυψη του ονόματος του Αρίας ως μεταγραφικού στόχου της Κρουζέιρο είχε κάνει η εφημερίδα "Εστάντο Ντε Μίνας".

Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Κρουζέιρο Ζιλβάν ντε Πινιο, σχετικά με το θέμα.

μάνατζερ του παίκτη μας ζήτησε να μην αποκαλυφθεί το όνομά του. Οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι βέβαιοι πως πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Αυτός θα φτάσει στο Μπέλο Οριζόντε στις 2 Ιανουαρίου, θα κάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Ιανουαρίου"τονίζει χαρακτηριστικά .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ