ΠΑΟΚ

Προστατεύει Κλάους και Βίτορ ο Γεωργιάδης

Προστατεύει Κλάους και Βίτορ ο Γεωργιάδης
INTIME SPORTS

Οι δύο παίκτες είναι σε θέση να αγωνιστούν στο ματς με την Τρίπολη, αλλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι πιθανόν να μην τους χρησιμοποιήσει.

Δύο είναι τα μεγάλα προβλήματα που καλείται να επιλύσει ο Γιώργος Γεωργιάδης εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Μιγκέλ Βίτορ και Στέφανου Αθανασιάδη προκαλούν εδώ και μέρες πονοκέφαλο στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος προβληματίζεται έντονα με το αν θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει ή όχι.

Σφίγγουν τα δόντια

Πάντως, τις τελευταίες μέρες η κατάσταση των δύο παικτών είναι καλή. Οι ενοχλήσεις που ένιωθαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν είναι πια τόσο έντονες, και αν ο Γ.Χ θελήσει να τους βάλει στην αρχική ενδεκάδα, τότε και οι δύο θα σφίξουν τα δόντια και θα παίξουν.

Ωστόσο, η σκέψη αυτή φαντάζει μακρινή για τον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του, οι οποίοι φαίνεται να καταλήγουν στο να μην τους χρησιμοποιήσουν, τουλάχιστον από την αρχή του αγώνα. Από τη στιγμή που οι Ρικάρντο Κόστα και Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι 100% έτοιμοι, δεν προκύπτει κάποιος λόγος να πιεστούν, αφού ο κίνδυνος υποτροπής ελοχεύει.

Ροτέισον

Σε περίπτωση, που μοιάζει και η επικρατέστερη, που οι Βίτορ και Κλάους δεν αγωνιστούν, αυτό θα σημαίνει ότι θα είναι 100% έτοιμοι για τον εξίσου κρίσιμο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή (31/5). Ούτως ή άλλως κάποια στιγμή μέσα στα πλέι οφ ο Γ.Χ θα αναγκάζονταν να κάνει εκτεταμένο ή περιορισμένο ροτέισον. Έτσι, με την υπάρχουσα κατάσταση του δίνεται μία τρόπον τινά ευκαιρία να ξεκινήσει την διαχείριση των παικτών από την 2η κιόλας αγωνιστική.

Μέχρι το τέλος

Μπορεί το παραπάνω σενάριο να μοιάζει το επικρατέστερο, ωστόσο, ο Γεωργιάδης και οι συνεργάτες του θα ξανασκεφτούν το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης στην βασική ενδεκάδα των Βίτορ και Κλάους μέχρι τη σέντρα του αγώνα, αφού μόνο εύκολη δεν φαντάζει η επιλογή αυτή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ