ΠΑΟΚ

Πρόσκληση στον Τροχόφσκι

Πρόσκληση στον Τροχόφσκι
Τροχόφσκι

Συνάντηση με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό, Τροχόφσκι, στο Μόναχο επιχειρούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. "Είναι ελεύθερος από εμάς", δηλώνει ο υπεύθυνος Τύπου της Σεβίλλης.

Κάλεσμα στον Πιότρ Τροχόφσκι για συνάντηση στο Μόναχο έχουν απευθύνει οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Από τον Δικέφαλο, εξάλλου, ψάχνουν το θέμα προκειμένου να διαπιστώσουν εάν όντως ο παίκτης είναι ελεύθερος και εν συνεχεία να προχωρήσουν κι άλλο την διαπραγμάτευση μαζί του.Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Σεβίλλης, Χέσους Γκόμες, πάντως, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν έχει κάποια δέσμευση με τους Ανδαλουσιάνους.

"Δεν ανήκει σε εμάς, είναι ελεύθερος και έχει το δικαίωμα να πάει όπου θέλει"τόνισε συγκεκριμένα στην εφημερίδα "Metrosport" ο Χέσους Γκόμες. Το σίγουρο, δηλαδή, στην παρούσα φάση είναι ότι η Σεβίλλη δεν μπορεί να φρενάρει την μεταγραφή του Τροχόφσκι, παρόλο που θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πρόσφατα δήλωνε παίκτης της Σεβίλλης, προφανώς περιμένοντας να πάρει κάποια χρήματα από τους Ανδαλουσιάνους. Ο Τροχόφσκι, λοιπόν, κρατάει την τύχη στα χέρια του, με δεδομένο ότι σε περίπτωση που αποφασίσει να προχωρήσει με τον ΠΑΟΚ, τότε αυτόματα αυτό θα σημαίνει ότι παραιτείται από οποιαδήποτε οικονομική αξίωση έχει από την Σεβίλλη.

"Θέλει Τσιπτσίου ο ΠΑΟΚ"

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό της Στεάουα Βουκουρεστίου, Αλεξάντερ Τσιπτσίου, αποκαλύπτει η ιστοσελίδα " fanatik.ro". "Η τελευταία ομάδα που παρακολουθεί τον στενά τον Τσιπτσίου είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Ελληνες αξιωματούχοι ήταν εντυπωσιασμένοι με την απόδοσή του στο παιχνίδι Ελλάδα-Ρουμανία και το χειμώνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν μία συγκεκριμένη προσφορά στην Στεάουα", αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα

Κοστολογείται 5 εκ. ευρώ

Βέβαια, το περίεργο είναι ότι γράφεται πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πληρώσει στην Στεάουα για να αποκτήσει τον Τσιπτσίου 4 (!) εκ. ευρώ και ότι υπάρχει διαφορά 1 εκ., αφού ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι αξιώνει 5 εκ. "Οι πιθανότητες είναι, πάντως, υπέρ του να καταλήξουν σε συμφωνία εν μέσω οικονομικής κρίσης",τονίζεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ. Για τον παίκτη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ενδιαφέρονται ακόμη η Ντιναμό Κιέβου και η Τραμπζονσπόρ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ