ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Τζιόλης

Προπονήθηκε ο Τζιόλης
Τζιόλης INTIME SPORTS

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη, ξεπερνώντας έτσι τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό του, την Τρίτη. Βάρος στην τακτική και στην ανάπτυξη από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Στην τελική ευθεία στον ΠΑΟΚ εν όψει του εντός έδρας κυριακάτικου αγώνα με την Ξάνθη... Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Τζιόλης, που την Τρίτη έκανε θεραπεία και αποφόρτιση καθώς αισθάνθηκε "βαρύ" τον προσαγωγό του, προπονήθηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Ρατς ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ρουμανίας, κάτι αντίστοιχο έκανε και ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης που έπαιξε με την Εθνική Ελπίδων ενώ ο Ρόμπερτ Μακέμεινε στο γυμναστήριο για αποθεραπεία.

ΟΡικάρντο Κόστασυνέχισε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, οΧέντβιγκες Μαντούροακολούθησε θεραπεία και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και στην προπόνηση συμμετείχαν νεαροί (από την Κ20)Τσολακίδης, Πατράλης, Βασαϊτης, Τουμανίδης και Αναστασίου.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στο σημερινό (1/4) πρόγραμμα έδωσε βάρος την ανάπτυξη της ομάδας μέσα από παιχνίδια τακτικής αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να κινούνται μέσα στον αγωνιστικό χώρο όταν έχουν κατοχή της μπάλας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ