ΠΑΟΚ

Προπονήθηκαν Γκαρσία και Κωνσταντινίδης

Προπονήθηκαν Γκαρσία και Κωνσταντινίδης

Οι Πάμπλο Γκαρσία και Κωνσταντινίδης προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη. Ποιες οι λεπτομέρειες του προγράμματος της σημερινής (22/8) μέρας. Δείτε τους εκλεκτούς του Στέφενς για το Αγρίνιο. Έμεινε εκτός ο Λίνο.

Ξανά στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη...

Οι βασικοί του αγώνα με την Σάλκε ακολούθησαν, όπως ήταν λογικό, πρόγραμμα αποθεραπείας και αυτοί που έμειναν εκτός αποστολής μαζί με εκείνους που είχαν λίγη ή δεν είχαν καθόλου συμμετοχή στον αγώνα με τους Γερμανούς, ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής και τακτικής.

Σχετικά με τους Γκαρσία και Κωνσταντινίδη, προπονήθηκαν κανονικά, οι Βούκιτς, Σπυρόπουλος και Ποζαντζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και πρόγραμμα θεραπείας ενώ το βράδυ θα υποβληθούν σε εξετάσεις οι Λίνο και Λόρενς.

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για το Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10:00.

Δεν υπολογίζει Λίνο ο Στέφενς

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αλβες Λίνο για το ματς με τον Παναιτωλικό. Δεν θα είναι διαθέσιμοι ούτε οι Γκαρσία, Σπυρόπουλος και Λόρενς.

Έγινε γνωστή η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά το το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτήν παρά το ότι προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη. Εκτός έμειναν επίσης εκτός οι Λίνο και Σπυρόπουλος αλλά και ο Λόρενς (κάτι βέβαια που ήταν αναμενόμενο). Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Στέφενς:

Χακόμπο, Γλύκος, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ