ΠΑΟΚ

Προπόνηση σε υψηλό τέμπο

Προπόνηση σε υψηλό τέμπο

Ποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ προστατεύτηκαν στο σημερινό (10/9) πρόγραμμα. Αποθεραπεία για Κίτσιου, Κωνσταντινίδη, Μαντούρο. Τι είπε ο Στέφαν Τάρκοβιτς για τον Ρόμπερτ Μακ.

Ανέβηκαν οι ρυθμοί στην σημερινή (10/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ, στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τη Νικη Βόλου. Οι παίκτες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και στους τομείς της ταχυδύναμης και της εκρηκτικότητας, υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Δημητρακόπουλου.

Στο πρώτο γκρουπ ήταν οι Γιακουμής, Ποζατζίδης, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Βίτορ, Τζανδάρης, Σαββίδης, Μάρτενς, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Δεληγγιανίδης και στο δεύτερο οι Γλύκος, Ιτάνζ, Ρατς, Τζαβέλλας, Μακ, Κάτσε, Τζιόλης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Αθανασιάδης.

Οι Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μαντούρο συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, οι Μακ, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα γυμνάστηκαν πιο χαλαρά για λόγους αποφόρτισης. Ο Δεληγιαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση έμεινε στ’ αποδυτήρια.

Στο περιθώριο της προπόνησης πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15 και τις ανάγκες της Super League και της Panini. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου πέρασαν από ειδική εξέταση στατικής και δυναμικής ανάλυσης βάδισης, πελματογραφήματος για τη διαπίστωση τυχόν ανισοσκελιών και κακή κατανομή φορτίων στα πόδια.

"Εργασιομανής ο Μακ"

Ο Στέφαν Τάρκοβιτς, άμεσος συνεργάτης του Σλοβάκου ομοσπονδιακού τεχνικού Γιαν Κόζακ, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για τον Ρόμπερτ Μακ.

«Στον Μακ συνέβη αυτό που συμβαίνει πολλούς παίκτες. Δεν ήταν ευτυχισμένος στη Γερμανία, δεν είχε καλές σχέσεις με τον προπονητή. Δεν είχε ρόλο στην ομάδα. Στον ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένο ρόλο και ελπίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα τον αξιοποιήσει», είπε αρχικά και συνέχισε μιλώντας:

Για την αγωνιστική συνεισφορά του στον ΠΑΟΚ: «Εξαρτάται από την τακτική και την φιλοσοφία της ομάδας. Μπορεί να βοηθήσει και στην άμυνα και την επίθεση. Είναι εργασιομανής και εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι η ομαδικότητα και η καλή συμπεριφορά στο παιχνίδι».

Για την έφεση που έχει στο σκοράρισμα: «Αυτό είναι κάτι που κάνει ευτυχισμένο και τον αθλητή και την ομάδα. Το γκολ αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο της ικανότητας ενός ποδοσφαιριστή».

Για τις συζητήσεις του με τον Μακ όταν έμαθε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι μεγάλο κλαμπ ο ΠΑΟΚ, το γνώριζα από πέρσι όταν ήρθα και παρακολούθησα τον Στοχ. Μου άρεσε πολύ όταν έμαθα για τις συζητήσεις του Μακ με τον ΠΑΟΚ. Του εξήγησα τί είναι ο ΠΑΟΚ, το μέγεθος του συλλόγου και του πρότεινα ανεπιφύλακτα να πάει εκεί».

Για τις διαφορές του Μακ με τον Στοχ: «Διαφωνώ σε αυτό που λέγεται ότι ο Στοχ δεν είναι παίκτης ομάδας. Έπαιξε 30 λεπτά στο τελευταίο ματς και ανέβασε όλη την ομάδα, δίνοντάς της ποιότητα. Απλά ο Στοχ έχει την διαφορά να επικεντρώνεται στην επίθεση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ομαδικός παίκτης».

Για το πώς νιώθει ο Μακ στον ΠΑΟΚ: «Ο Μακ είναι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ, ξέρει πολύ καλά ότι θα πρέπει να βελτιώσει τις εμφανίσεις του, και θέλει να το κάνει γιατί νιώθει ότι πρέπει να αποδείξει κάτι και στον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ».

Οι νέες φανέλες στο Top Eleven

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι "οι νέες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2014-15 είναι διαθέσιμες στο @Top Eleven - Be a Football Manager. Παίξτε Top Eleven και κάντε δικές σας τις φανέλες του ΠΑΟΚ στο http://norde.us/pkj14fb".

Προπόνηση σε υψηλό τέμπο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ