ΠΑΟΚ

Προπόνηση με Σάχοφ και... ατζέντηδες

Προπόνηση με Σάχοφ και... ατζέντηδες
ΠΑΟΚ προπόνηση Ολλανδία

Ο Εβγκέν Σάχοφ ακολούθησε κανονικά το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Στο γυμναστήριο ο Κάνιας. (VIDEO)

Η χρήση ειδικών πάτων έλυσε το πρόβλημα του Εβγκέν Σάχοφ με το πέλμα και σήμερα το πρωί πήρε μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

Ο Ουκρανός συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα, σε αντίθεση με τον Χοσέ Κάνιας που έμεινε στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα υπό την επίβλεψη του Σέρβου γυμναστή, Πέταρ Μιλκάνοβιτς.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες δίνουν το παρών διάφοροι ατζέντηδες. Ο Πολ Κουτσολιάκος εθεάθη χθες ( εκπροσωπεί Τζαβέλλα, Τζιόλη, Πέλκα και Κουλούρη ) και έκανε μία πρώτη συζήτηση με τον Μίχελ για την ανανέωση του Τζαβέλλα. Σήμερα, το πρωί εξάλλου έδωσε το παρών ο εκπρόσωπος του Ζάιρο, ο οποίος όμως έλεγε ότι ανέβηκε μόνο για να δει τον πελάτη του.

Την προπόνηση παρακολούθησε, ντυμένος με φόρμες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. Στη διάρκεια της προπόνησης, ο Ίβιτς χώρισε τους παίκτες τους σε δύο γκρουπ.

Από τη μία οι "πορτοκαλί", με τους: Τζαβέλλα, Χατζηισαΐα, Μάτος, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Μυστακίδη, Περέιρα και Αθανασιάδη.

Από την άλλη, οι "μαύροι" με τους: Μαλεζά, Κρέσπο, Κίτσιου, Γιαννούλη, Χαρίση, Τζιόλη, Ζάιρο, Πέλκα, Ροντρίγκες και Κουλούρη.

Ίσως αυτή η δοκιμή αν κρύβει κάτι ενόψει του φιλικού με την Στεάουα το απόγευμα.


Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρωινή προπόνηση αναφέρει:

"Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, την εκρηκτικότητα και τις στημένες φάσεις. Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τάσος Δημητριάδης έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποκατάσταση κι ο Χοσέ Κάνιας έκανε FMS test και ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης".

Τα είπε με Ίβιτς, Μίχελ, Κελπέκη ο Μπρκιτς

Στο μεταξύ, ο Ζέλικο Μπρκιτς που εντάχθηκε από το πρωί στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Βλάντν ΊΒιτς, τον Λούμπος Μίχελ και το προπονητή τερματοφυλάκων, Χρήστο Κελπέκη.

Η ΠΑΕ ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Twitter.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ