ΠΑΟΚ

Προπόνηση γεμάτη απρόοπτα

Προπόνηση γεμάτη απρόοπτα
WWW.MOTIONTEAM.GR

Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Περέιρα, Αθανασιάδης και Γιακουμής αντιμετώπισαν προβλήματα στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (8/5). Διαβάστε πως έχει η κατάσταση με τον καθένα από τους πέντε παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει Πανιωνίου.

Πολλά προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στην προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (8/5). Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα, ενώ ο Εγιάλ Γκολάσα στον αριστερό προσαγωγό και υπάρχουν υποψίες για θλάση. Και οι δύο ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία το πρωί του Σαββάτου (9/5) για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού τους.

Τέσσερα ράμματα στον Περέιρα

Η τρίτη απώλεια της προπόνησης ήταν ο Φακούντο Περέιρα, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια προσωπική μονομαχία και του τοποθετήθηκαν τέσσερα ράμματα στο δεξί φρύδι. Από εκεί και πέρα, ο Στέφανος Αθανασιάδης αισθάνθηκε βαρύ τον προσαγωγό του και δε συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνηση, κάνοντας θεραπεία στο γυμναστήριο, ενώ ο Αστέριος Γιακουμής έχει ενοχλήσεις στον καρπό και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Όλα αυτά τα προβλήματα επηρέασαν μία προπόνηση που αφιερώθηκε κυρίως σε θέματα τακτικής, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης θα πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Επιλέγει Κίτσιου για τα χαφ

Με βάση τα προβλήματα που προέκυψαν στην σημερινή προπόνηση ο καταρτισμός της ενδεκάδας για τον Γιώργο Γεωργιάδη δεν αποτελεί γρίφο, αφού οι εναπομείνασες λύσεις είναι μετρημένες. Κάτω από τα δοκάρια στον αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο θα καθίσει ο Σαρλ Ιτάνζ, ενώ την τετράδα της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη θα αποτελέσουν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας και Ρατς. Κεντρικά χαφ θα είναι οι Τζιόλης, Κάτσε και, όπως όλα δείχνουν, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Γκολάσα, ο Στέλιος Κίτσιου, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αυτήν την θέση. Τέλος, στην επίθεση θα παίξουν οι Κουλούρης, Περέιρα και Παπαδόπουλος.

Update: "ΟΚ" ο Περέιρα, ανησυχία για Κωνσταντινίδη

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς που προέκυψαν στην προπόνηση της Παρασκεύης (8/5). Ο Φακούντο Περέιρα είναι καλά και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στη Νέα Σμύρνη, αγωνιζόμενος με τα ράμματα που του έγιναν. Αντίθετα, υπάρχει ανησυχία για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, ενώ για τον Γκολάσα φαίνεται πως πρόκειται για κάτι επιπόλαιο. Βέβαια, το ακριβές διάστημα απουσίας του από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ θα φανεί από τη μαγνητική που θα υποβληθούν το Σάββατο (9/5).

Η τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (9/5, 12:00) στην Τούμπα και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ