ΠΑΟΚ

Promo video για το ΠΑΟΚ - Απόλλων

Promo video για το ΠΑΟΚ - Απόλλων
WWW.MOTIONTEAM.GR

Δείτε το βίντεο με το οποίο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προωθεί την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Χούμπ Στέφενς με τους ποδοσφαιριστές του χρειάζονται τη στήριξη του μεγάλου "όπλου" του ΠΑΟΚ, του κόσμου του, στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Από την αρχή της σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί στην Τούμπα 12 φορές για Super League και Κύπελλο Ελλάδας. Ο απολογισμός του είναι εντυπωσιακός. Οι 11 νίκες δείχνουν τη δυναμική της έδρας του Δικεφάλου, αλλά και τη σημασία που παίζει η παρουσία των φιλάθλων του στις εξέδρες. Η μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο γήπεδό του ήταν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκείνο το μεσημέρι του Δεκεμβρίου όπου η μπάλα δεν ήθελε με τίποτα να μπει στα δίχτυα και το 0-0 δεν άλλαξε ως το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκει και πάλι μπροστά του τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα της Αθήνας είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Δικέφαλος προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού. Η πρώτη αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30.01 στις 20.00 στην Τούμπα και ο Χούμπ Στέφενς με τους ποδοσφαιριστές τους χρειάζονται τη στήριξη του μεγάλου “όπλου” του ΠΑΟΚ, του κόσμου…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ