ΠΑΟΚ

Προεργασία και για μεγάλο αμυντικό

Προεργασία και για μεγάλο αμυντικό

Ο ΠΑΟΚ πέρα από την αναζήτηση ενός μεσοεπιθετικού κλάσης, μελετά και περιπτώσεις παικτών για τα μετόπισθεν. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Ο μεγάλος όγκος μεταγραφών για τον ΠΑΟΚ της νέας περιόδου έχει γίνει και πλέον απομένουν οι κινήσεις για ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά.

Ο "Δικέφαλος" ψάχνει ένα, τουλάχιστον, μεσοεπιθετικό που θα κάνει τη διαφορά (υπάρχει λίστα παικτών που παίζουν σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ακόμη και σ' αυτή του φορ και χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή του Τζεμπούρ για τον οποίο υπάρχει στάση αναμονής).

Εκεί έχει ρίξει το βάρος ο Ιβάν Σαββίδης που είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους συνεργάτες του και τον Χουμπ Στέφενς, παράλληλα, όμως, γίνεται και προεργασία για ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό, σε περίπτωση που αποφασιστεί ο ΠΑΟΚ να πάρει και ένα ηγέτη για την άμυνα του.

Το ενδιαφέρον στρέφεται σε παίκτες από ισχυρά πρωταθλήματα και με υψηλές παραστάσεις στην καριέρα τους, ενώ δίνεται προτεραιότητα σε εκείνους που μπορούν να παίξουν και σε άλλες θέσεις.

Ενδεχομένως, ο Χουμπ Στέφενς να περιμένει να δει και την εικόνα της άμυνας της ομάδας του στα επόμενα φιλικά για να κάνει την τελική εισήγησή του για το αν πρέπει ή όχι να κινηθεί ο ΠΑΟΚ για ένα ακόμη αμυντικό.

*Η φωτογραφία προέρχεται από το paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ