ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: "Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τόνισε ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ για να κατακτήσει τίτλους, ενώ ευχαρίστησε τον γιατρό και τον γυμναστή της ομάδας που τον βοήθησαν να επιστρέψει άμεσα στη δράση μετά τον τραυματισμό του.

Διψασμένος για τίτλους με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και το 4-0 επί του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ευχαρίστησε τον γιατρό και τον γυμναστή του "Δικεφάλου" που συνέβαλαν στην άμεση επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του.

Αρχικά είπε: "Πολλοί δεν πίστεψαν σε μας μετά το 2-0. Μια ημέρα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ήρθε ο κόσμος στην προπόνηση μας εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ΠΑΟΚ στη ζωή τους, τι σημαίνει για εκείνους και αποκτήσαμε ένα κίνητρο παραπάνω και καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό".

Για την εικόνα του αγώνα και τον στόχο της κατάκτησης του τίτλου:

"Ήρθα στον ΠΑΟΚ για τίτλους. Γνωρίζω πώς η ομάδα έχει λιγότερους από αυτούς που αξίζει και θέλουμε να το διορθώσουμε. Σήμερα είχαμε τρελή υποστήριξη από τους οπαδούς μας. Είχαμε ευκαιρίες μπήκαμε δυνατά. Είχε και ο αντίπαλος ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποίησε και αυτό τους στοίχισε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο η κυριαρχία ήταν 100-0 για εμάς".

Γα την επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς νωρίτερα από ότι υπολογιζόταν μετά τον τραυματισμό του:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της ομάδας για την επέμβαση καθώς και τον γυμναστή ο οποίος δεν έφυγε με άδεια και έμεινε μαζί μου προκειμένου να δουλέψουμε παρέα και να επιστρέψω νωρίτερα από αυτό που υπολογίζαμε".

Για τον τελικό:

"Το σημαντικό είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο και όχι τόσο το να σκοράρω εγώ. Φυσικά και θα ήθελα να συνδυαστούν αυτά τα δύο. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω στον τελικό με την Λέγκια στην οποία αγωνιζόμουν και να κερδίσω τον τίτλο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ