ΠΑΟΚ

"Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ"

"Πρίγιοβιτς για ΠΑΟΚ"

Ο υψηλόσωμος φορ της Λέγκια Βαρσοβίας, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πολωνικό δημοσίευμα.

Άλλο ένα όνομα επιθετικού, στα πολλά που έχουν κυκλοφορήσει για τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα προστίθεται στη λίστα. Ο λόγος για τον Σέρβο, με ελβετικό διαβατήριο, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Την πληροφορία δίνει σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα " sportowefakty.wp.pl", η οποία σημειώνει ότι ο Πρίγιοβιτς ενημέρωσε τον πρόεδρο της Λέγκια Βαρσοβίας, Μπόγκουσλαβ Λεσνοντόρσκι ότι θέλει να φύγει από την ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2019.

Ο ύψους 1.90μ. φορ, στις δύο σεζόν που βρίσκεται στη Λέγκια έχει κάνει 24 γκολ και 13 ασίστ σε 72 ματς (πήρε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πολωνίας) και η διοίκηση του πολωνικού συλλόγου περιμένει υψηλές προσφορές για να τον πουλήσει.

Για τον Πρίγιοβιτς υπάρχει ενδιαφέρον από την Κίνα και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που επικαλείται ο συντάκτης του ρεπορτάζ, οι διοικούντες τη Λέγκια υπολογίζουν να βγάλουν περίπου 10 εκατ. ευρώ (πόσο απαγορευτικό φυσικά για τον ΠΑΟΚ) απ' τη μεταγραφή του.

Ο Πρίγιοβιτς άρχισε την καριέρα του από την Πάρμα και πέρασε ακόμη από τη Γέοβιλ, τη Νορθάμπτον, τη Σιόν, τη Λωζάνη, την Τρόμσο, τη Τζουργκάρντεν, τη Μπολούσπορ, πριν καταλήξει στη Λέγκια.

Δείτε VIDEO με τα κατορθώματά του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παίρνει Ουάρντα ο ΠΑΟΚ!
Η άφιξη Γιώργου Σαββίδη φέρνει μεταγραφές
Στη Γαλλία γράφουν για Ενρίκε και ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ