ΠΑΟΚ

Ποτέ ξανά τόσο... παθητικός ο ΠΑΟΚ

Ποτέ ξανά τόσο... παθητικός ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο παθητικός ρόλος που είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και το αρνητικό ρεκόρ όσον αφορά τις τελικές προσπάθειες αντιπάλου του "Δικεφάλου" στο φετινό πρωτάθλημα.

Για πολλούς η εμφάνιση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ήταν η χειρότερη φετινή για τον ΠΑΟΚ.

Ο "Δικέφαλος" ήταν κάκιστος σε όλους τους τομείς και η ήττα βάσει της παρουσίας των παικτών του ήρθε μάλλον φυσιολογικά.


Οι "ασπρόμαυροι" σε πολύ μεγάλο μέρος του αγώνα (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και πολλές φορές έγιναν έρμαιο των διαθέσων της ομάδας του Σάκη Τσιώλη που "έπιασε" ικανοποιητική απόδοση χάνοντας μάλιστα αρκετές ευκαιρίες.

Ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα "ευάλωτος" στον αγώνα του Σαββάτου (19/1) και μάλιστα οι Αρκάδες έκαναν τις περισσότερες τελικές προσπάθειες από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος φέτος όσον αφορά τα ματς του "Δικεφάλου".

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θύμισε κατά κάποιο τρόπο αυτά με τον Ατρόμητο (σ.σ. μιλάμε για το ματς του πρώτου γύρου), τον Πανιώνιο αλλά και τον Παναθηναϊκό στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν άρεσε, άσχετα αν στο δεύτερο από αυτά κατόρθωσε να κερδίσει.

Οι "πράσινοι" είχαν "γράψει" 13 τελικές προσπάθειες, οι Περιστεριώτες 14 όσες και οι "κυανέρυθροι" που είχαν... πέσει πάντως πάνω στον Σανθ Χακόμπο (σ.σ. ήταν εξαιρετικός σε εκείνο το ματς). Ο Αστέρας απέναντι στον "Δικέφαλο" έφτασε τις 16, πράγμα που "δείχνει" πως ο ΠΑΟΚ ποτέ ξανά φέτος δεν ήταν τόσο παθητικός στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά οι τελικές προσπάθειες των αντιπάλων του ΠΑΟΚ φέτος:

Αστέρας Τρίπολης: 16

Ατρόμητος: 3

Πανθρακικός: 5

ΠΑΣ: 11

Λεβαδειακός: 4

Βέροια: 11

Ολυμπιακός: 11

Παναθηναϊκός: 13

Πλατανιάς: 5

Πανιώνιο: 14

Κέρκυρα: 3

ΑΕΚ: 3

ΟΦΗ: 10

Αρης: 12

Ξάνθη: 8

Αστέρας Τρίπολης: 7

Ατρόμητος: 14

Πανθρακικός: 6

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ