ΠΑΟΚ

Πότε φεύγει ο Νομπόα;

Πότε φεύγει ο Νομπόα;
INTIME SPORTS

Μείζον θέμα προέκυψε στον ΠΑΟΚ με τη συμμετοχή του Κριστιάν Νομπόα στο Κόπα Αμέρικα του 2015 με την Εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, η οποία βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του μέσου του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ της Superleague. Διαβάστε τι αναφέρουν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίσημη ενημέρωσή της ο Νομπόα θα φύγει στις 22 Μαϊου για να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας του, ωστόσο, γίνονται προσπάθειες από την ΠΑΕ να κερδιθούν μέρες, έτσι ωστε ο παίκτης να προλάβει να παίξει μερικά ματς στο μίνι πρωτάθλημα.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού μιλάμε για μία επίσημη διοργάνωση της FIFA, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Κόπα Αμέρικα ξεκινά στις 11 Ιουνίου και το Εκουαδόρ του Νομπόα θα αντιμετωπίσει στο εναρκτήριο ματς με την διοργανώτρια, Χιλή, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Τι γίνεται με τα πλέι οφ

Η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαϊου. Στις 16 του ίδιου μήνα είναι να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου. Άρα, τα πλέι οφ, λογικά, θα αρχίσουν είτε στις 20 Μαϊου, είτε λίγες μέρες αργότερα. Όπως γίνεται αντιληπτό οι πιθανότητες συμμετοχής του παίκτη στο μίνι πρωτάθλημα μειώνονται, αν δει κανείς τις ημερομηνίες.

Χάνει δύο ματς ο Αθανασιάδης

Ο Στέφανος Αθανασιάδης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες με αυτη που πήρε σήμερα, προς το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη. Αύριο, ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αποφασίσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα ματς (Κέρκυρας εκτός, Γιαννινα και Λεβαδειακός εντός, Πανιώνιος εκτός) θα εκτίσεις τις δύο αγωνιστικές επί της τιμωρίας του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ