ΠΑΟΚ

Πόποβιτς: "Τώρα νιώθω πιο έτοιμος"

Πόποβιτς: "Τώρα νιώθω πιο έτοιμος"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πόποβιτς φωνάζει "παρών" για τη συμμετοχή του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται στο "αγροτικό" του, στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πόποβιτς στην εφημερίδα "Metrosport". Για την σεζόν που πέρασε και τις εμπειρίες που αποκόμισε: "Πιστεύω πως ήταν καλή χρονιά για μένα. Πήρα εμπειρίες και από την Super League και από την Football League, κι αυτό με βοήθησε.

Στην Καλαμαριά πήρα περισσότερο χρόνο συμμετοχής απ’ ότι στον Πλατανιά και πλέον περιμένω να με καλέσουν να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως σε αυτή την ηλικία που βρίσκομαι ο δανεισμός μου έκανε καλό. Ετσι ανδρώνεσαι ποδοσφαιρικά. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος απ’ ότι πριν για τη νέα χρονιά".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν: "Θα κρατούσα μόνο την συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου μετά από αρκετά χρόνια. Στόχος είναι χρόνο με τον χρόνο να πηγαίνουμε καλύτερα".

Για τον Στοχ που φέτος αγωνίστηκε στην θέση του: "Είναι καλός παίκτης. Βέβαια δεν του βγήκαν όλα τα παιχνίδια, στο τέλος έδειξε, πάντως, πάλι τον καλό του εαυτό. Εγώ συνήθως παίζω στην αριστερή πλευρά ως εξτρέμ, μπορώ, όμως και δεξιά. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο γενικά χρειάζεται ταχύτητα, αυτό εμένα είναι το ατού μου, με βοηθάει πολύ που είμαι γρήγορος".

Φυσικά, τέλος, δεν παρέλειψε να μοιράσει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ