ΠΑΟΚ

Πόποβιτς: "Θέλει να με βελτιώσει και να με κάνει πιο δυνατό"

Πόποβιτς: "Θέλει να με βελτιώσει και να με κάνει πιο δυνατό"
INTIME SPORTS

Πώς εισπράττει ο Δημήτρης Πόποβιτς το γεγονός ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης ασχολείται αρκετά μαζί του. Ποια η άποψή του για τον αγώνα με την Ντνιέπρ (videos).

Ο Αγγελος Αναστασιάδης τον πιστεύει πολύ και φαίνεται. Ο λόγος για τον Δημήτρη Πόποβιτς, ο οποίος έχει τραβήξει την προσοχή του 61χρονου τεχνικού που προσπαθεί μέσα από τις συνεχείς παρατηρήσεις του να τον βελτιώσει. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός κατέθεσε την άποψή του για το φιλικό κόντρα στην Ντνιέπρ, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνει ο Αναστασιάδης προς το πρόσωπό του.

Αποστολή στην Ολλανδία: Κώστας Πετρωτός

"Η ήττα ποτέ δεν ικανοποιεί ως αποτέλεσμα. Εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, είμαστε ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Ήμασταν κουρασμένοι, προσπαθήσαμε για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και σαφώς πιο έτοιμη από εμάς", δήλωσε αρχικά ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός για το φιλικό κόντρα στην Ντνιέπρ και συνέχισε λέγοντας:

- Τι κρατάς ως κέρδος από το συγκεκριμένο παιχνίδι;

"Δεν κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα. Κρατάμε την προσπάθεια όλων των παιδιών και το ότι προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά να βγάλουμε πράγματα στο γήπεδο που μας λέει ο προπονητής μας στις προπονήσεις."

- Μετά το γκολ δείξατε καλή αντίδραση και πιέσατε...

"Τις περισσότερες φορές όταν μια ομάδα δέχεται γκολ συνήθως πέφτει. Εμάς αυτό το γκολ μας έκανε να ξυπνήσουμε, πιέσαμε να πετύχουμε το γκολ της ισοφάρισης αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε."

- Ο προπονητής σου, ασχολείται αρκετά με σένα και δείχνει να σε υπολογίζει. Πώς το εισπράττεις;

"Αυτό θα το κρίνουμε στην συνέχεια. Το ότι ο προπονητής ασχολείται με εμένα και κάνει παρατηρήσεις σημαίνει ότι θέλει να με βελτιώσει και να με κάνει πιο δυνατό."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ