ΠΑΟΚ

"Πονοκεφαλιάζει" το κακό γήπεδο

"Πονοκεφαλιάζει" το κακό γήπεδο
INTIME SPORTS

Το βαρύ τερέν του "Ελ Πάσο" είναι ο μεγαλύτερος μπελάς του Γιώργου Δώνη που έχει κατασταλάξει στα πλάνα ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το ματς με την Καλλιθέα

Μπορεί να είναι δεδομένη η διαφορά δυναμικότητας με την Καλλιθέα, ωστόσο η κακή κατάσταση του γηπέδου της προβληματίζει αρκετά τον Γιώργο Δώνη. Ο αγωνιστικός χώρος του "Ελ Πάσο" είναι "βαρύς" και σε αυτό στέκεται αρκετά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο ίδιος έχει δώσει στους παίκτες του οδηγίες που είναι προσανατολισμένες πάνω σε αυτό το γεγονός, τους ζητάει ιδιαίτερη προσοχή με την μπάλα στα πόδια και όχι... περιττές ενέργειες.

Οσο για το πιθανό σχήμα στο συγκεκριμένο ματς; Ο Δώνης είναι πιθανό να ξεκουράσει τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και η ενδεκάδα αναμένεται να είναι η εξής: Ο Χακόμπο κάτω από το τέρμα και οι Αποστολόπουλος και Σταφυλίδης δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ως στόπερ θα αγωνιστούν Βιβιάν και Κατσικάς. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Λάζαρ, Κάτσε και Κατσουράνης. Δεξιά θα είναι ο Φωτάκης, αριστερά ο Γεωργιάδης και στη κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ