ΠΑΟΚ

Πονάνε Κλάους και Τζιόλης

Πονάνε Κλάους και Τζιόλης
Τζιόλης INTIME SPORTS

Μακ και Μαντούρο είναι εκτός για τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Τούμπα την Κυριακή (30/11), ενώ αμφίβολοι είναι οι Αθανασιάδης, Τζιόλης.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Άγγελος Αναστασιάδης τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Αλέξανδρο Τζιόλη, αφού αμφότεροι δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα ούτε το Σάββατο (29/11) και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Πανθρακικό κρίνεται αμφίβολη.

Ο Κλάους έμεινε στο γυμναστήριο και συνέχισε τη θεραπεία στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού όπου έχει υποστεί αιμάτωμα από κλωτσιά. Η κατάσταση του ήταν σαφώς βελτιωμένη, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για το ματς με την ομάδα της Κομοτηνής.

Αμφίβολος είναι κι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος επίσης υποβάλλεται σε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς που τον ταλαιπωρούν.

Σίγουρα εκτός...

Ο Ρόμπερτ Μακ αισθάνεται καλά, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταπεξέλθει σε συνθήκες αγώνα, όπως και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος ναι μεν δεν πονάει στην γάμπα, αλλά δεν θα δώσει το παρών αύριο, επειδή έχει χάσει πολλές προπονήσεις. Νοκ άουτ φυσικά και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Χαλάρωμα και γεύμα

Στο αγωνιστικό κομμάτι της προπόνησης, η οποία έγινε στην Τούμπα. Μετά τις ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι αποθεραπείας από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Λευκορωσία, οι παίκτες του Δικεφάλου ακούμπησαν μπάλα δουλεύοντας τεχνική και τακτική με μεταβιβάσεις, 5-2 και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλο το ματς με τη Ντινάμο ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποφόρτισης

Μετά το τέλος της προπόνησης το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ δείπνησε στον τέταρτο όροφο του γηπέδου της Τούμπας κι ανανέωσε το ραντεβού του για το πρωί της Κυριακής που θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο χαλάρωμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ