ΠΑΟΚ

Πονάει ο Μαλεζάς

Πονάει ο Μαλεζάς
INTIME SPORTS

Νέο πρόβλημα για τον Μπόλονι στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, καθώς ο Μαλεζάς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο

Ανησυχία προκαλούν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο Στέλιος Μαλεζάς και τον ώθησαν εκτός προπόνησης σήμερα στην Τούμπα.

Ο Κατερινιώτης αμυντικός αισθάνθηκε το δικέφαλό του βαρύ και έτσι αποφασίστηκε να αποχωρήσει από το πρόγραμμα για αν μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο αισιοδοξούν ότι δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, ωστόσο η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο το πρωί, στις 10.30 όταν και θα αρχίσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι στο πρηγούμενο ματς με τον Αστέρα που ο Μαλεζάς απείχε λόγω καρτών ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε μεγάλα προβλήματα στην άμυνά του.

Ατομικά γυμνάστηκε για μία ακόμη φορά ο Γλύκος και το ίδιο έκαναν και οι Έτο, Κατσικάς. Ίβιτς και Κρέσιτς ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Στις 12.00 η βράβευση Αθανασιάδη

Στο μεταξύ, η βράβευση του Στέφανου Αθανασιάδη για το καλύτερο γκολ της 24ης Αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στις 12:00 στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ