ΠΑΟΚ

Πονάει ο Λαζάρ

Πονάει ο Λαζάρ
INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λαζάρ αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας (01/08). Τι εκτιμούν στον ΠΑΟΚ για την κατάστασή του. Ατομικό πρόγραμμα για τον Σαλπιγγίδη.

Τους Κοστίν Λαζάρ και Θανάση Παπάζογλου είδε ο Λάζλο Μπόλονι να αποχωρούν από την προπόνηση της Δευτέρας (1/8).

Οι δύο παίκτες δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της συγκεκριμένης ημέρας λόγω ενοχλήσεων στο τετρακέφαλο.

Για την ώρα η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία και θα επανεκτιμηθεί την Τρίτη (2/8). Ο Λαζάρ ένιωσε ενόχληση σε φάση πάνω στο σουτ επηρεαζόμενος από το διάστημα που ήταν ανενεργός αφού είναι γεγονός ότι ακόμη είναι ανέτοιμος.

Ατομικό και τρέξιμο ο "Σάλπι"

Το θετικό πάντως για το πρόγραμμα της συγκεκριμένης μέρας είναι ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με χαλαρό τρέξιμο στο γήπεδο και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του.

Σχετικά με τον Βαγγέλη Γεωργίου, ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, ενώ κατά τα άλλα ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών αποτελούμενο από τους Αποστολόπουλο, Ιντζίδη, Σακελλαρίου, Μπαλάφα, Κουρδάκη, Γεωργιάδη, Γλύκο και Γιακουμή ακολούθησε το πρωί έξτρα εξειδικευμένο πρόγραμμα ανάλογο με τις ανάγκες (φυσική κατάσταση, τεχνική) του καθενός.

Εργομετρικές εξετάσεις -και- ο Στάμου

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές συν τους Σταφυλίδη και Στάμου, οι οποίοι πέρασαν την Δευτέρα (1/8) από εργομετρικό έλεγχο θα ακολουθήσουν το συγκεκριμένο ειδικό πρόγραμμα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Την Τρίτη (2/8) έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 18:30.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ