ΠΑΟΚ

Ποιους βλέπει ο ΠΑΟΚ εντός των συνόρων

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κόντε EUROKINISSI SPORTS

Τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά που κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ. Πέδρο Κόντε, Ζίφκο Ζίβκοβιτς και Κυριάκος Κιβρακίδης.

Ο Πέδρο Κόντε είναι στις λίστες που έχουν δημιουργήσει στην Τούμπα με τους επιθετικούς που τους ενδιαφέρον. Οι αριθμοί του τα δύο τελευταία χρόνια είναι αυτά που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και στις κρούσεις που έγιναν στον ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε θετικό κλίμα.

Για να ενεργοποιηθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην περίπτωση του λογικά θα πρέπει να καταλήξει πρώτα η υπόθεση του Τέεμου Πούκι που αποτελεί την πρώτη επιλογή. Υπόβαθρο πάντως υπάρχει ακόμη και για πιο άμεσες εξελίξεις.

Για τον Ζίφκο Ζίβκοβιτς έχουν ακουστεί ήδη πολλά. Ο Σέρβος τερματοφύλακας θεωρείται επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στην Ξάνθη. Για να μετακομίσει ωστόσο στη Θεσσαλονίκη ο Σέρβος τερματοφύλακας θα πρέπει να υπάρξει αποχώρηση από την ομάδα των γκολκίπερ που ήδη υπάρχει στο ρόστερ. Ο Πασχαλάκης είναι και λογίζεται ως ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις την περασμένη σεζόν και μόνο αν προκύψει κάποια "τρομερή" πρόταση από τις ομάδες που τον έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο, μπορεί να αποχωρήσει.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Ζίβκοβιτς MOTIONTEAM

Οι περιπτώσεις που δεν έχουν ξεκαθαρίσει είναι αυτές των Ροντρίγκο Ρέι και Παναγιώτη Γλύκου. Ο Αργεντίνος δεν είναι σίγουρο ότι μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα είναι δεύτερη λύση και ίσως και ο ίδιος αναζητήσει ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται ως βασικός. Για τον Παναγιώτη Γλύκο, που έχασε στην ουσία την περυσινή χρονιά εξαιτίας του τραυματισμού του, δεν έχουν παρθεί, για την ώρα τουλάχιστον αποφάσεις.

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να μην έχει εναλλακτικές λύσεις στα μπακ και η περίπτωση του Κυριάκου Κιβρακίδη μοιάζει να είναι ενδιαφέρουσα. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αφήσει στον Ατρόμητο και την επόμενη χρονιά το Δημήτρη Γιαννούλη. Η περίπτωση του είναι από αυτές που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης αξιόλογων ποδοσφαιριστών από την ελληνική αγορά.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Κιβρακίδης, Ουμπίδες EUROKINISSI SPORTS

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ