ΠΑΟΚ

Πλέι οφ... παραπόνων

Πλέι οφ... παραπόνων
Ίβιτς INTIME SPORTS

Τα τελευταία δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ "βράζουν" για την διαιτησία και εμείς σας θυμίζουμε τις φάσεις που έχουν κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να βγουν από τα ρούχα τους... (vids)

Την σεζόν 2009-10 η γεύση από τα πλέι οφ ήταν γλυκιά από τον ΠΑΟΚ μιας και κατέκτησε την κορυφή στην βαθμολογία. Τα τελευταία δύο χρόνια η συγκεκριμένη φάση του πρωταθλήματος "δημιουργεί"... παράπονα στις τάξεις του "Δικεφάλου".

Βλέπετε υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια για τα οποία "βράζουν" στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την αντιμετώπιση της διαιτησίας.

Εσείς διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ κατά της ΚΕΔ, τον τραυματισμό του Έτο, τις δηλώσεις Μπόλονι και την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από τον Παναθηναϊκό.

Την περσινή σεζόν ο "Δικέφαλος" ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας πριν την προτελευταία αγωνιστική (9 πόντους ο ΠΑΟΚ και επτά ο Παναθηναικός) και το ματς με το "τριφύλλι", ήρθε όμως η ήττα με 1-0 από τον Παναθηναικό με τέρμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, για το οποίο "φώναζαν" στον "Δικέφαλο" εξαιτίας του ότι ο Βραζιάνος δεν υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.

Ενα γκολ που έβαλε τους "πράσινους" σε θέση οδηγού αφού προσπέρασαν τον ΠΑΟΚ στην βαθμολογία και μετέπειτα με νίκη επί της ΑΕΚ, στην τελευταία αγωνιστική, εξασφάλισαν την πρωτιά.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0

Το φετινό ματς με τον Ατρόμητο και πάλι φωνές από πλευράς ΠΑΟΚ... Ναι μεν το τέρμα του Κώστα Μήτρογλου (ισοφάρισε σε 1-1), δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη φάση, όπως αυτή του Σίλβα, σηκώνει όμως... συζήτηση και τα μέλη της ομάδας του "Δικεφάλου" με το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες (εκτός των διαμαρτυριών στην διάρκεια του ματς), έκαναν τα παράπονά τους στους διαιτητές για το ότι ο επιθετικός του Ατρομήτου δεν υποδείχτηκε σε θέση οσφάιντ.

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1

Το κυριακάτικο (13/5) παιχνίδι με τον "Δικέφαλο" στην κυριολεξία έβγαλε από τα ρούχα τους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αυτό έγινε σαφές με την ανακοίνωση που εξέδωσαν στον "Δικέφαλο" και μεταξύ άλλων τονίζουν πως... "σε μια διαδικασία έξι αγώνων στους οποίους παίζονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά κυρίως διακυβεύονται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, όταν το αποτέλεσμα δύο αγώνων το διαμορφώνει ο ίδιος διαιτητής αυτομάτως αναδεικνύεται ως ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής. Όμως, έτσι θέλετε να είστε και να φέρεστε. Ζείτε για να κλέβετε τη δόξα και τον ιδρώτα των αληθινών πρωταγωνιστών".

Και η τελευταία πρόταση είναι αλήθεια πως καταδεικνύει το τι κλίμα επικρατεί στον ΠΑΟΚ για το πέναλτι που δεν υποδείχτηκε σε τάκλιν του Καντέ στον Φωτάκη. Εφόσον τελικά ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρει να κατακτήσει την πρώτη θέση στα φετινά πλέι οφ, η αίσθηση της... κλοπής είναι αλήθεια πως θα μείνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετά και το περσινό 1-0 απέναντι στον Παναθηναικό.

Παναθηναικός-ΠΑΟΚ 2-0

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ