ΠΑΟΚ

Πλάνα Ξάνθης για το ντέρμπι με Άρη

Πλάνα Ξάνθης για το ντέρμπι με Άρη
INTIME SPORTS

Αρκετή τακτική είχε η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, με τον Γιώργο Δώνη να ανοίγει το κεφάλαιο του κυριακάτικου (30/9) παιχνιδιού στην Τούμπα.

Δεν φαίνεται πως θα κάνει αλλαγές ο Γιώργος Δώνης στο ντέρμπι με τον Άρη σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ στο ματς με την Ξάνθη.

Το απογευματινό πρόγραμμα της Τρίτης μπορεί να μην περιελάμβανε δοκιμές για τον αγώνα με τους "κίτρινους", δόθηκε βάρος όμως στο τομέα της τακτικής και διαπιστώθηκε πως ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" δεν δείχνει να έχει την διάθεση να αλλάξει το σχήμα που παρέταξε απέναντι στην ακριτική ομάδα.

Το πιθανότερο είναι αυτό να είναι ίδιο για το ματς με τον Άρη μιας και στον αγώνα με την Ξάνθη υπήρχε καλή κυκλοφορία, αμυντικά τα πήγε αρκετά καλά η ομάδα και γενικώς αυτή ικανοποίησε.

Μία αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει είναι να πάρει θέση βασικού ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αυτό όμως μοιάζει δύσκολο, όχι μόνο για το ότι ο ΠΑΟΚ άρεσε στην Ξάνθη, αλλά και γιατί ο έμπειρος επιθετικός προέρχεται από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής από αγώνες του "Δικεφάλου" λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης υπήρχε προβολή βίντεο που αφορούσε στον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη, ενώ οι Γκαρσία και Βιβιάν ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Ο Σταφυλίδης δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης, όπως και ο Χακόμπο που έχει εξασφαλίσει άδεια, ως γνωστόν. Την Τετάρτη η ομάδα θα έχει ρεπό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ