ΠΑΟΚ

Πικέ: "Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε ενεργά με την περίπτωση του Εντόι"

Πικέ: "Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε ενεργά με την περίπτωση του Εντόι"

Ο αθλητικός διευθυντής της Ανζέ, Ολιβιέ Πικέ παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για κρούση του ΠΑΟΚ για τον 30χρονο Σενεγαλέζο μέσο, Σεΐκ Εντόι.

Από τη Γαλλία προκύπτουν πληροφορίες ότι ο ΠΑΟΚ ασχολείται με την περίπτωση του Σέικ Εντόι, της Ανζέ. Μάλιστα, την Παρασκευή (06/01) στην εφημερίδα "Quest-France", υπάρχει τοποθέτηση του αθλητικού διευθυντή της γαλλικής ομάδας, Ολιβιέ Πικέ.

Ο Γάλλος παράγοντας μίλησε για κρούση του ΠΑΟΚ για τον 30χρονο μέσο που είναι στην αποστολή της Σενεγάλης για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (αυτό είναι ανασταλτικός παράγοντας για τον "Δικέφαλο").

Ο Πικέ δηλώνει αρχικά: "Οι μεταγραφές της Ανζέ τελείωσαν. Το μόνο που θα μπορούσε να αλλάξει τον μεταγραφικό μας σχεδιασμό, θα ήταν η πώληση ενός από τους παίκτες μας, που θα παίξουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής".

Και προσθέτει: "Ο αρχηγός της Ανζέ (σ.σ. Εντόι) μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και έχει κάποιους ενδιαφερόμενους. Κάποια αγγλικά και κινέζικα κλαμπ. Οι Έλληνες του ΠΑΟΚ είναι αυτοί που ασχολήθηκαν ενεργά με την περίπτωση του και σύντομα θα μπορούσαν να κάνουν μία επίσημη πρόταση. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανανεώσω το συμβόλαιο του. Αυτό θα θέλαμε να ενεργήσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Η Γαλατασαράι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή Ροντρίγκες"
Αινιγματική ανάρτηση από Βιεϊρίνια
Αποστολή με Βελλίδη, Σάκχοφ και Περέιρα ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ