ΠΑΟΚ

Πιάτι, ένας μικρός μάγος της μπάλας

Πιάτι, ένας μικρός μάγος της μπάλας

Ο ΠΑΟΚ στρέφει ξανά το ενδιαφέρον του στην απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι μετά την πρώτη προσπάθεια που έγινε το καλοκαίρι. Το Sport24.gr παρουσιάζει την καριέρα του Aργεντίνου "μπαλαντέρ" και ποια πορεία διαγράφει τη φετινή σεζόν (videos).

Ο Πάμπλο Πιάτι είναι ξανά στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, καθώς οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" έχουν ξεκινήσει από τώρα την να προετοιμάζουν το έδαφος για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Μία θέση που θέλουν να καλύψουν είναι αυτή του επιτελικού χαφ, γι' αυτό και ο Αργεντίνος (με ιταλικό διαβατήριο) μοιάζει ιδανική περίπτωση.Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού της Βαλένθια, Μίροσλαβ Τζούκιτς, γι' αυτό και στην καλοκαιρινή περίοδο αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, τα πράγματα δεν άλλαξαν για τον ίδιο παρότι έμεινε στην ισπανική ομάδα και μάλιστα αγωνίστηκε στα τελευταία δύο ματς του Europa League.

Ο Πιάτι έχει συμβόλαιο με τις "νυχτερίδες" ως το 2016 και αυτό το είχε εξασφαλίσει όταν μεταγράφηκε από την Αλμερία, με την οποία είχε πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις.

Ακόμη, έχει συνεργαστεί και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, ενώ είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό. Ο Πιάτι στις αρχές Σεπτέμβρη είχε ένα μυικό τραυματισμό που τον κράτησε για περίπου πέντε εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, γι' αυτό και αγωνίστηκε στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά παραμένει στο περιθώριο από τον Τζούκιτς.

Ποιος είναι ο Πιάτι

Ο Πάμπλο Πιάτι είναι γεννημένος στις 31 Μαρτίου το 1989 και έχει ύψος 1,63. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουντιάντες, όπου αγωνίστηκε την διετία 2006-08 γράφοντας 49 συμμετοχές και 12 γκολ.

Συνέχισε στην Αλμερία όπου έπαιξε από το 2008 έως το 2011 γράφοντας 101 συμμετοχές και 20 γκολ, ενώ το 2011 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Βαλένθια.

Με τις "νυχτερίδες" μέχρι στιγμής μετράει 46 συμμετοχές και τρία γκολ. Είναι μία φορά διεθνής με την Εθνική Αργεντινής των Ανδρών και έξι με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Πάμπλο Πιάτι εν δράσει:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ