ΠΑΟΚ

Περιμένουν προτάσεις για Τσίμιροτ, Λέοβατς

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ - ÐÁÏÊ / EUROPA LEAGUE / OSTERSUNDS - PAOK (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Πέδρο Ενρίκε είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Καραμπάχ, ίσως όμως δεν είναι ο τελευταίος παίκτης που θα φύγει από τον ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι. Τι συμβαίνει με Τσίμιροτ, Λέοβατς.

Ο Αμρ Ουάρντα είναι ούτως ή άλλως εκτός ομάδας και το ενδεχόμενο δανεισμού του στον Ατρόμητο αφορά κυρίως τον ίδιο, αλλά και το πώς ο ΠΑΟΚ θα πάρει πίσω χρήματα από μία επένδυση που δεν εξελίχθηκε όπως θα την ήθελε.

Ο Πέδρο Ενρίκε, όμως, αποτελεί βασική μονάδα και η απουσία του θα δημιουργήσει ένα προβληματισμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Βραζιλιάνος είναι κοντά στη μετακίνησή του στην Καραμπάχ και μένει να φανεί πώς θα εξελιχθούν σήμερα οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ίσως, κληθεί να αντιμετωπίσει και άλλες δύο απώλειες αν γίνουν πράξη οι πληροφορίες που θέλουν να “σκάει” στην Τούμπα πρόταση είτε για τον Μαρίν Λέοβατς, είτε για τον Γκόικο Τσίμιροτ, είτε και για τους δύο μαζί.

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει κινητικότητα και στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τους ατζέντηδες των παικτών να εμφανίσουν πρόταση από ενδιαφερόμενους συλλόγους.

Φυσικά, έχει σημασία τι χρήματα θα προσφέρονται για την αγορά καθενός από τους δύο κι αν ο ΠΑΟΚ χαμηλώσει τις απαιτήσεις που είχε ως τώρα (περίπου 3 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο Βόσνιο μέσο και κάτω από 2 εκατ. ευρώ για τον 29χρονο Κροάτη μπακ.

Με βάση τα δεδομένα στο ρόστερ, μόνη η φυγή του Λέοβατς μπορεί να δημιουργήσει ανάγκη για απόκτηση παίκτη στη θέση του, καθώς στους μέσους παρατηρείται υπερπληθώρα παικτών με την έλευση Ελ Καντουρί και Μαουρίσιο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ