ΠΑΟΚ

Περιμένει Βιεϊρίνια ο Μπόλονι

Περιμένει Βιεϊρίνια ο Μπόλονι

Τις επόμενες ημέρες θα κριθεί η συμμετοχή του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ετοιμάζεται να χτυπήσει και πάλι την πόρτα της βασικής ενδεκάδας του ΠΑΟΚ, μετά την απουσία του στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν, με αντιπάλους την Τότεναμ και τον ΠΑΣ. Το θέμα για τον Λάσλο Μπόλονι είναι αν προλάβει να το κάνει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πριν την ερχόμενη (10/12) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στην Τούμπα.

Ο αγώνας με την ομάδα του Περιστερίου είναι σημαντικός από βαθμολογικής άποψης για τον "Δικέφαλο" και ο Ρουμάνος κόουτς των "ασπρόμαυρων" ασφαλώς και θα ήθελε να έχει τον Βιεϊρίνια στη διάθεσή του. Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός θα δοκιμάσει τις επόμενες ημέρες να ανεβάσει ρυθμό στις προπονήσεις (από την ημέρα που τραυματίστηκε, στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 5/12, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) κι εφόσον καταφέρει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του, τότε αυτόματα θα θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στο βασικό σχήμα του ερχόμενου παιχνιδιού.

Ο Μπόλονι, πάντως, περιμένει άλλους δύο παίκτες να τεθούν στη διάθεσή του, τους Γιώργο Γεωργιάδη και Άλβες Λίνο. Ο πρώτος πρόκειται να υποβληθεί την Τρίτη (6/12) σε εξέταση στον τραυματισμένο του ώμο κι αναλόγως του αποτελέσματος, θα αποφασιστεί αν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ή όχι. Ο δεύτερος έχει ξεπεράσει ως ένα μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του τραυματισμού του (είχε υποστεί θλάση στο δικέφαλο) κι εφόσον μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης μέσα στο επόμενο διήμερο, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τους "μπλε", ίσως και στο πλάνο της βασικής ενδεκάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ