ΠΑΟΚ

Περιμένει Κατσουράνη ο Δώνης

Περιμένει Κατσουράνη ο Δώνης
INTIME SPORTS

Αγωνία επικρατεί στον ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Κώστα Κατσουράνη, τον οποίο περιμένει ο Γιώργος Δώνης. "Μπήκε" ο Λάζαρ, αποχώρησαν από την προπόνηση Κωνσταντίδης και Λόρενς.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί αγωνία για την συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με την Καλλιθέα. Ο ίδιος έκανε σήμερα (22/1) ποδήλατο και χαλάρό τρέξιμο αλλά είναι ακόμη πρησμένος ο αστράγαλός του (δεν μπορεί να φορέσει παπούτσια).

Πάντως εκτιμάται πως έστω και την τελευταία στιγμή θα είναι έτοιμος για να παίξει στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτόν προφανώς περιμένει ο Γιώργος Δώνης και δεν έβγαλε την αποστολή για το παιχνίδι με την αθηναική ομάδα, ενώ όπως φάνηκε από το πρόγραμμα της Τρίτης (22/1) δεν έχει καταλήξει ακόμη στο σχήμα. Και το πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ κρίνεται από το αν είναι διαθέσιμος ο έμπειρος παίκτης.

Από εκεί και πέρα μπήκε στο πρόγραμμα ο Κοστίν Λάζαρ ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε στο καλάμι, ενώ εκτός έμεινε ο Γιώργος Γεωργιάδης και φαίνεται πως δεν θα είναι ετοιμοπόλεμος για την ρεβάνς του Κυπέλλου.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησαν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Λίαμ Λόρενς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό, αλλά αλλά θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Τετάρτη (23/1).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ