ΠΑΟΚ

Πέρασαν 12 χρόνια για να δούμε το ίδιο έργο

Πέρασαν 12 χρόνια για να δούμε το ίδιο έργο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα κατάφερε να μην κερδίσει ένα ματς που ήταν μπροστά με 0-3, αλλά τελικά έληξε ισόπαλος 3-3, ενώ το ίδιο είχε γίνει τη σεζόν 2001/02 κόντρα στην Παναχαϊκή

Το βράδυ της 27ης Μαρτίου 2014 θα το θυμούνται για πάντα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα τους κατάφερε να μην κερδίσει ένα παιχνίδι που μόλις στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν μπροστά στο σκορ με 0-3, αλλά το ματς έληξε ισόπαλο με 3-3. Υπάρχει, όμως, μια απίστευτη σύμπτωση. Ας γυρίσουμε το χρόνο δώδεκα χρόνια πίσω.

Στις 20/1/2002 ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε κόντρα στην Παναχαϊκή, στην Πάρτα. Ο "Δικέφαλος" είχε το προβάδισμα με 0-3, χάρη στα γκολ του Γιασεμάκη (30') και στου νυν προπονητή του, Γιώργου Γεωργιάδη, ο οποίος είχε σημειώσει δύο τέρματα και είχε δώσει προβάδισμα τριών τερμάτων στους "ασπρόμαυρους".

Οι Πατρινοί, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και σε διάστημα έντεκα λεπτών σημείωσαν τρία τέρματα, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, όπως έγινε και στο παιχνίδι της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα να χρειάζεται βέβαια περισσότερα λεπτά, αλλά να παίρνει το βαθμό ανατρέποντας την εις βάρος του κατάσταση.

Να σημειωθεί ακόμη ότι στο αρχικό σχήμα της Παναχαϊκής ήταν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Κώστας Κατσουράνης.Η σύνθεση του ΠΑΟΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Τοχούρογλου, Μπορμπόκης, Κατσαμπής, Χασιώτης, Καφές, Κούτσης, Καραδήμος, Κωνσταντινίδης, Οκκάς (89' Ζαβαντίας), Γεωργιάδης (62' Σπάσιτς), Γιασεμάκης (51' Φρούσος).

Το 0-3 σε 4-3

Βέβαια, υπάρχει και ακόμη μία περίπτωση που ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα με τρία γκολ, αυτή απέναντι στη Λάρισα, αλλά ο "Δικέφαλος" σε εκείνο το παιχνίδι δεν κατάφερε καν να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-3.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ