ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης έγινε η αφορμή ώστε να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στην ασπρόμαυρη ΠΑΕ από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αφορμή για αυτή την ενέργεια ήταν η ανακοίνωση που εξέδωσε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διώκεται για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 6-6-2014 (ανακοίνωση στις 10/1/2015).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: ''Δώστε το πρωτάθλημα από τώρα εκεί που θέλετε, μήπως γλιτώσουμε αθώους ανθρώπους από τη φυλακή. Πλέον παίζετε όχι μόνο με τη νοημοσύνη, αλλά και με τα νεύρα του κόσμου. Κύριε Καλογερόπουλε, πόσα γραμμάτια έχεις ακόμη για τη…διεθνή καριέρα που κάνεις;

Κύριε Γκιρτζίκη, σας παρακαλούμε να υλοποιήσετε την απειλή σας και να συνεχίσετε το έργο του κυρίου Σαρρή. Και σας ευχόμαστε και την πορεία που θα έχει τους επόμενους μήνες.

Την Τετάρτη, προτείνουμε να ξεκινήσει το ματς από το 2-0 και διαιτητής να παίξει ο κύριος… Σάββας Θεοδωρίδης, που του αρέσει το 50-50.

Καληνύχτα σας''.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ